Έφυγε σαν φίλος ο Στεφάνοβιτς, διακρίθηκε για τον επαγγελματισμό του…

Ανακοινώθηκε, χθες το βράδυ, από την ΠΑΕ Άρης η λύση της συνεργασίας με τον Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς.

Ο Σέρβος μέσος, ο οποίος προ ημερών, ζήτησε από το τεχνικό τιμ του Άρη να αποχωρήσει από την ομάδα από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται στα βασικά πλάνα του προπονητή του, συμφώνησε χθες με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ για το… βελούδινο «διαζύγιο».

Άλλωστε, εξ΄αρχής, ο 31χρονος μέσος δεν είχε κανένα απολύτως παράπονο, τόσο από την διοίκηση, όσο και από τον προπονητή του. Συνειδητοποίησε και ο ίδιος πως δεν «κούμπωσε» στις απαιτήσεις του Άρη, με αποτέλεσμα να ζητήσει την ελευθέρας του, ώστε να βρει μία ομάδα που θα του εξασφαλίσει χρόνο συμμετοχής.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, αυτή να είναι εν τέλει η Δόξα Δράμας, παρότι για την περίπτωσή του ενδιαφέρον έδειξαν τόσο τα Τρίκαλα, όσο και άλλες ομάδες της κατηγορίας.

Για τον Σέρβο όλοι έχουν να πουν μία καλή κουβέντα. Υπόδειγμα επαγγελματία, που προσπάθησε να κερδίσει μία θέση, δεν δημιούργησε κανένα θέμα εντός της ομάδας, αναγνώρισε ότι δεν μπόρεσε να το πετύχει και ζήτησε να αποχωρήσει, χωρίς να κατηγορήσει κανέναν.

 

Σχετικά: Νίκος Οικονόμου

Γεννήθηκε στις 16 Μαρτίου του 1988. Η πρώτη του επαγγελματική επαφή με την αθλητική δημοσιογραφία οριοθετείται χρονικά στα τέλη του 2011, ως μαθητευόμενος στα Αθλητικά Νέα.

Τον Σεπτέμβριο της επόμενης χρονιάς, μεταπήδησε στα Σπορ του Βορρά, όπου έμεινε μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2013.

Ανήκει στην «οικογένεια» του PRESSARIS από τον Μάρτιο του 2014. Παράλληλα, από τον Μαιο του 2015 εργάζεται -μέχρι και σήμερα- στην «Arena Press» και τον «Arena FM 89,4».

768x90-2


POLLS

Δημοσκόπηση PRESSARIS: Ποια από τις νέες φανέλες σας αρέσει περισσότερο;
Αποτελέσματα
Loading ... Loading ...

Follow Us