ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο ζωντανός θρύλος του Άρη, Αλέκος Αλεξιάδης στο PRESSARIS: “Χρόνια πολλά Άρη μου! Όλοι μαζί για την άνοδο”!

Ο ζωντανός θρύλος του ποδοσφαιρικού Άρη, ο Αλέκος Αλεξιάδης, μίλησε στο PRESSARIS, για τη σημερινή μέρα, έστειλε τις ευχές του για τα γενέθλια του συλλόγου, ενώ τοποθετήθηκε και για την μέχρι στιγμής πορεία των «κιτρινόμαυρων», εκφράζοντας την βεβαιότητά του για την επιστροφή του συλλόγου στη φυσική του θέση.

 

“Χρόνια πολλά στον Άρη μας! Αγάπησα όσο τίποτα άλλο αυτό τον σύλλογο και του εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να αναγεννηθεί! Η ομάδα πρέπει να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε! Να ξεκινήσει η αναγέννησή της, για να την δούμε ξανά στην κορυφή. Η δικιά μου γενιά εκεί άφησε τον Άρη. Δυνατό, να τον υπολογίζουν και να τον φοβούνται όλοι».

Ο “Αλεκάρας” όλων των Αρειανών δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει και για την τωρινή εικόνα του Άρη: «Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα. Ενημερώνομαι συνέχεια και όσο μπορώ βλέπω αγώνες στην τηλεόραση. Είναι σημαντικό που τους έχουμε και τους δύο (σ.σ. Απόλλων και Λαμία) στην έδρα μας. Θα χάσουν από εμάς, θα χάσουν κι άλλους βαθμούς και θα τα καταφέρουμε. Δεν είναι πολλοί οι έξι βαθμοί. Είχα πει από την αρχή, μετά από 5-6 αγωνιστικές ότι εμείς και η Λαμία θα ανέβουμε. Έχω ακούσει καλά λόγια για τον νέο προπονητή. Ήταν και καλός ποδοσφαιριστής. Πρέπει να τον βοηθήσουμε και να τον στηρίξουμε γιατί το έργο είναι πολύ δύσκολο. Δεν γίνεται να παίζει σε αυτή την κατηγορία ο Άρης. Είναι άδικο για τον σύλλογο». Τι εικόνα έχετε αποκομίσει από την διοίκηση του Άρη; «Δείχνει ότι προσπαθεί. Πρέπει να στηριχθεί ο πρόεδρος (σ.σ. Θ. Καρυπίδης), γιατί είναι δύσκολο και το δικό του έργο».

«ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ…»

Η προσέλευση του κόσμου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στους φετινούς εντός έδρας αγώνες, δεν ήταν για πολλούς η αναμενόμενη, με τον Αλέκο Αλεξιάδη να παροτρύνει την επιστροφή των φιλάθλων στο πλευρό των «κιτρινόμαυρων»:

«Ο κόσμος είναι απογοητευμένος, από αυτά που ζει τα τελευταία χρόνια. Πρέπει από σήμερα κιόλας να επιστρέψει και να στηρίξει την ομάδα. Έχει μάθει αλλιώς, σε μεγάλες διακρίσεις και δεν είναι εύκολο να προσαρμοστεί, γιατί πληγώθηκε πολλές φορές. Προδόθηκε από πολλούς ανθρώπους και είναι δύσκολο να εμπιστευτεί. Θέλω να δω συσπείρωση στο πλευρό της ομάδας, αυτό έχει ανάγκη ο σύλλογος για να πετύχει την άνοδο».

To Top