ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έξι χρυσά κι ένα αργυρό οι “κιτρινόμαυροι” πυγμάχοι

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες πυγμαχίας που διοργάνωσε ο Α.Σ Άρης την Κυριακή 19/2 στην αίθουσα πυγμαχίας “Μιχαήλ Μπογδάνος” στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελιδης.

 

Αναλυτικά: “Στους αγώνες συμμετείχαν 12 σωματεία με 40 αθλητές και πραγματοποιήθηκαν 20 αγώνες όλων των ηλικιών και κατηγοριών. Ο ΑΡΗΣ συμμετείχε με 9 αθλητές , οι οποίοι κατάφεραν να κατακτήσουν 6 χρυσά μετάλλια και ένα αργυρό , ενώ δυο αθλητές της παιδικής ακαδημίας συμμετείχαν σε αγώνες επίδειξης.

Αναλυτικά οι αθλητές που κατέκτησαν τα χρυσά μετάλλια στην κατηγορία των ανδρών είναι οι , Πιτιανούδης Σταύρος στα 75 κιλά, Πηλείδης Χρήστος στα 69 κιλά , Χατζής Αθανάσιος στα 75 κιλά και ο Νάκος Λεωνίδας στα 75 κιλά, στην κατηγορία των γυναικών η Κοντούλη Στέλλα στα 69 κιλά και στην κατηγορία νέων ο Σωτηριάδης Βασίλης στα 75 κιλά ενώ το αργυρό μετάλλιο ο Αρναουτίδης Ευάγγελος στην ίδια κατηγορία. Οι αθλητές της παιδικής ακαδημίας που συμμετείχαν στην επίδειξη στα 30 κιλά ήταν ο Ράπτης Δημήτρης και Κωνσταντινίδης Πέτρος.

Στους αγώνες το τμήμα πυγμαχίας του ΑΡΗ απόδωσε τιμητική πλακέτα στον Ποππη Ηλία και Παπαϊωάννου Δημήτρη για την προσφορά τους προς το τμήμα. Επίσης οι παράγοντες του τμήματος πυγμαχίας του ΑΡΗ ευχαριστούν το ψητοπωλείο ¨Φίνα Κότα¨ για την διάθεση γεύματος στις φιλοξενούμενες ομάδες”.

To Top