ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αινιγματικό tweet από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Την ώρα που η Εθνική Ελλάδας βρίσκεται στο Λονδίνο και προετοιμάζεται για το Eurobasket, ο Γιάννης είναι στη Σαγκάη και τουιτάρει με νόημα.

Πολλά έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και το κατά πόσο θεωρείται δεδομένη η συμμετοχή του στο Eurobasket 2017. Ο “Greek Freak” δεν έπαιξε στο τουρνουά της Πάτρας εξαιτίας ενοχλήσεων στο γόνατο, δεν έπαιξε στο φιλικό με το Μαυροβούνιο στο Βελιγράδι και ταξίδεψε στην Κίνα για να κάνει guest εμφάνιση στο τουρνουά “Jump 10” με αποτέλεσμα να προκύψουν φήμες που κάποιες είχαν βάση, κάποιες άλλες όχι.

Σήμερα, Σάββατο 19 Αυγούστου και λίγες ώρες πριν το δεύτερο φιλικό της Εθνικής με τη Μεγάλη Βρετανία στο Λονδίνο, ο 22χρονος forward έκανε ένα αινιγματικό tweet. Ένα μονολεκτικό tweet. “Resurrection” έγραψε, “Ανάσταση” δηλαδή. Ίσως ξεκούρασε το κορμί του στο ταξίδι στη Σαγκάη, ίσως πάλι το συγκεκριμένο “τιτίβισμα” να μην αφορά το γόνατό του, την Εθνική Ελλάδας, το μπάσκετ γενικότερα. Ποιος ξέρει. Το σίγουρο είναι ότι τη Δευτέρα ο Γιάννης επιστρέφει στην Αθήνα με στόχο να είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο τουρνουά Ακρόπολις.

To Top