Απίστευτο: Έφηβος αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι βγάζοντας selfie

Η μανία των selfies αποδεικνύεται σε αρκετές περιπτώσεις άκρως επικίνδυνη, καθώς, νεαρά ως επί το πλείστον άτομα, ριψοκινδυνεύουν ακόμη και τη ζωή τους, προκειμένου να βγάλουν μία φωτογραφία και να την «ανεβάσουν» στα social media. Ένας 15χρονος Ινδός πήρε το πιστόλι του πατέρα του προκειμένου να βγάλει silfie, όταν κατά λάθος πάτησε τη σκανδάλη, τραυματίζοντας τον εαυτό του σοβαρά στο κεφάλι.

Το νεαρό αγόρι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εγχείριση, διαφεύγοντας, τουλάχιστον προς το παρόν, τον κίνδυνο για τη ζωή του. Η κατάστασή του, ωστόσο, παραμένει κρίσιμη, ενώ οι γιατροί δεν είναι σε θέση να δηλώσουν με βεβαιότητα για τις παρενέργειες που θα έχει ο 15χρονος στις λειτουργίες του.

Το πιστόλι, όπως δήλωσε η οικογένειά του, φυλάσσεται στην ντουλάπα. Η αστυνομία θα επιχειρήσει να μιλήσει με το αγόρι όταν συνέλθει, προκειμένου να ενημερωθεί για το τι ακριβώς συνέβη. «Η ευθύνη», ωστόσο, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της έρευνας, «βαραίνει τον πατέρα, ο οποίος δεν είχε φυλάξει το όπλο σε ασφαλές μέρος και κλειδωμένο», όπως ορίζει ο νόμος.

Οι γείτονες δήλωσαν ότι άκουσαν έναν πυροβολισμό και αμέσως έτρεξαν στο σπίτι, όπου βρήκαν το 15χρονο αγόρι μέσα σε μία λίμνη αίματος και την αδερφή του στο πλάι του. Καθαρά από τύχη δεν τραυματίστηκε και η αδερφή του, η οποία συμμετείχε στη selfie.

Οι τραυματισμοί και οι θάνατοι στην Ινδία από… selfie έχει αρχίσει να λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις, καθώς σχεδόν κάθε μήνα καταγράφονται πάνω από δύο περιστατικά.

To Top