ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αποχωρήσεων συνέχεια στη Σπάρτη, μπέρδεμα με τους τιμωρημένους

Μετά τον Αλέξανδρο Γκαλίτσιο ένας ακόμα ποδοσφαιριστής της Σπάρτης αποχαιρέτησε, συρρικνώνοντας ακόμα περισσότερο το ήδη μικρό ρόστερ.

Πρόκειται για τον Κώστα Κοτσαρίδη, ο οποίος ήταν ένας εξ αυτών που αρνήθηκαν να αποσύρουν την προσφυγή τους και αποτέλεσε παρελθόν από την ομάδα της Λακωνίας.

Ο 25χρονος αμυντικός μετά το πρώτο μισό του πρωταθλήματος στον Πανελευσινιακό μετακόμισε στους «κυανέρυθρους» και έπαιξε σε οκτώ αγώνες πρωταθλήματος.

Οι Λάκωνες μετρούν δύο ημέρες προπονήσεων και εκτός της αποχής που δεδομένα έχει επηρεάσει, βλέπουν δύο ακόμα ποδοσφαιριστές να είναι αμφίβολοι. Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ του FL News, οι «κυανέρυθροι» αναμένουν ενημέρωση σχετικά με το αν έχουν δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στον Αχαρναϊκό οι Αναστασόπουλος, Οικονομόπουλος.

Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή τους απέναντι στον Πανσερραϊκό, όμως το ματς αυτό δεν διεξήχθη. Ο ΚΑΠ αναφέρει ότι αγώνας που δεν τελέστηκ με υπαιτιότητα της μίας εκ των δύο ομάδων, προσμετράται για την έκτιση ποινών μόνο της ανυπαίτιας ομάδας, οπότε λογικά αμφότεροι θα πρέπει να εκτίσουν απέναντι στην ομάδα του Μενιδίου.

Ακριβώς το ίδιο είχε γίνει πέρυσι, όταν ο ΑΟ Χανιά δεν βρήκε χρήματα για τα διαιτητικά έξοδα του αγώνα με την Κέρκυρα. Το ματς ματαιώθηκε και ο Ούγκο Μασάδο που είχε δηλωθεί να εκτίσει κόντρα στους Φαίακες, δεν χρησιμοποιήθηκε στο επόμενο με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Η Σπάρτη απηύθυνε ερώτημα στη διοργανώτρια αρχή και την Παρασκευή (19/05) θα γίνει γνωστό αν ο Μπάμπης Οικονομόπουλος και ο Βαγγέλης Αναστασόπουλος υπολογίζονται.

To Top