ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αυτοπροτάθηκε στη Ρεάλ ο Ιμπραΐμοβιτς!

Έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν στο ένα εκ των δύο κορυφαίων κλαμπ του ισπανικού πρωταθλήματος, τη Μπαρτσελόνα, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σκέφτηκε πως δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να φορέσει τη φανέλα και του άλλου, της Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Σουηδός επιθετικός, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ της οποίας υπήρξε μέλος την περασμένη σεζόν έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο, θέλησε να εκμεταλλευτεί την πιθανή αποχώρηση του Αλβάρο Μοράτα από την πρωταθλήτρια Ευρώπης, κάνοντας πρόταση στους ιθύνοντες της «βασίλισσας» να γίνει ο άνθρωπος που θα πάρει τη θέση του Ισπανού στο ρόστερ και να τεθεί υπό τις προπονητικές οδηγίες του Ζινεντίν Ζιντάν.

Οι διοικούντες των «μερένχες» απέρριψαν ευγενικά την πρόταση τελειώνοντας το «θέμα» πριν καν αυτό αρχίσει. Φαίνεται ωστόσο πως η Πριμέρα «γυροφέρνει» τον Ίμπρα αφού τον προσέγγισε άλλος ισπανικός σύλλογος.

Ο λόγος για τη Βαλένθια που έδειξε έντονο ενδιαφέρον για τον «Ίμπρα» καταθέτοντάς του συγκεκριμένη, εξαιρετική σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόταση, την οποία ωστόσο ο 36χρονος επιθετικός δεν μπήκε καν σε διαδικασία να σκεφτεί, καθώς θεωρεί πως οι «νυχτερίδες» δεν ανταποκρίνονται στις υψηλές αγωνιστικές του απαιτήσεις πιστεύοντας πως μπορεί ακόμα να προσφέρει σε ένα σύλλογο που θα συγκαταλέγεται στους κορυφαίους, από άποψη ονόματος, της Ευρώπης.

To Top