ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γκασόλ: «Είμαστε η ομάδα που όλοι θέλουν να κερδίσουν»

Η εθνική Ισπανίας βαδίζει στην ολοκλήρωση της προετοιμασίας της ενόψει του φετινού Eurobasket και ο Μαρκ Γκασόλ τόνισε πως οι «Φούριας Ρόχας» είναι η ομάδα που όλοι θέλουν να κερδίσουν και πάντα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους οι αντίπαλοι.

Για ένα ακόμα καλοκαίρι η εθνική Ισπανίας είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Eurobasket. Ακόμα και μετά την απουσία του Σέρχιο Γιουλ, οι Ίβηρες παραμένουν το νο.1 φαβορί, αλλά και η ομάδα που όλοι θέλουν να κερδίσουν, όπως τόνισε και ο Μαρκ Γκασόλ, μετά το φιλικό με τη Βενεζουέλα στη Μάλαγα.

«Ήταν μια δύσκολη προετοιμασία για εμάς. Πολλά πράγματα απ’ όσα συνέβησαν δεν ήταν φυσιολογικά και ήταν δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα. Αλλά προσπαθούμε να τα ξεπεράσουμε βοηθώντας ο ένας τον άλλο και μιλώντας συνεχώς σαν μια οικογένεια», είπε αρχικά ο έμπειρος σέντερ.

Μοιραία η κουβέντα έφτασε και στον Σέρχιο Γιουλ, για τον οποίο είπε: «Είναι δύσκολο να χάνουμε έναν παίκτη σαν κι αυτόν, όπως είναι πάντα δύσκολο να χάνεις παίκτη που βοηθά με κάθε τρόπο την ομάδα. ‘Ηταν ο συγκάτοικός μου και έτσι χάνω πολλά περισσότερα. Θα μας λείψει πάρα πολύ».

To Top