Εκπληκτικός Κύργιος, απέκλεισε τον Ναδάλ! (video)

Στα ημιτελικά του Σινσινάτι προκρίθηκε ο Νικ Κύργιος, που απέκλεισε με 2-0 σετ (6-2, 7-5) τον Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Ράφαελ Ναδάλ!

Σπουδαία εμφάνιση από τον Ελληνοαυστραλό τενίστα, ο οποίος πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Σινσινάτι, με μία τεράστια νίκη επί του Ισπανού, τη δεύτερη στην καριέρα του, με την οποία ισοφάρισε σε 2-2 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Ο 22χρονος τενίστας (No23) βρέθηκε σε ένα από τα καλύτερα βράδια της καριέρας του, έκανε εκπληκτικό παιχνίδι και με το επιβλητικό 6-2, 7-5 σε διάστημα 1 ώρας και 20 λεπτών κόντρα στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης (θα επισημοποιηθεί σε λίγες ημέρες), θα αγωνιστεί για τρίτη φορά σε ημιτελικό Masters διοργάνωσης. Θα μπορούσε μάλιστα να είχε τελειώσει ακόμη ευκολότερα τον αγώνα, καθώς στο 6-3 του δεύτερου σετ είχε δύο match point.  Κι όλα αυτά ενώ μόλις επτά ώρες πριν είχε ξεπεράσει το εμπόδιο και του Ίβο Κάρλοβιτς με 2-1 σετ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι για 13η φορά στην καριέρα του κερδίζει παίκτη από το Top10 και μόλις για πέμπτη αντίπαλο που είναι στο Νο1 ή στο No2.

To Top