ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζιώγας: «Αρειανάρα είσαι στα δύσκολα, καθόλου εύκολο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, θα κριθεί στην λεπτομέρεια»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη και πρώην προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας Μιχάλης Ζιώγας, μίλησε για τον αγώνα της Κυριακής.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8

Ο επιθετικός πρέπει να έχει την ικανότητα να στέλνει στην μπάλα στα δίχτυα, μην ξεχνάτε οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες παίζουν σε αυτή την θέση. Υπήρξαν άνθρωποι με μεγάλο ταλέντο στο ποδόσφαιρο και μεγάλα ονόματα που έστελναν την μπάλα στα δίχτυα.

Παρακολουθώ τον Άρη είναι μια ομάδα με τεράστια ιστορία και πολύ κόσμο και έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο τέτοιες ομάδες, εύχομαι ο Άρης να ανέβει στην μεγάλη κατηγορία γιατί χωρίς αυτές τις ομάδες ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να υπάρχει.

Για το παιχνίδι του Άρη με τον Απόλλων Λάρισας:

Ο Απόλλων Λάρισας κάνει φέτος μια προσπάθεια στην β’ εθνική και δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι  με τον Άρη και θα κριθεί στις λεπτομέρειες, γνωρίζω το πως χτίστηκε αυτή η ομάδα και τα αποτελέσματα μέχρι τώρα, δίνουν ότι είναι μια ομάδα που έχει όλες τις προδιαγραφές, ότι θα μείνει και θα κάνει μια καλή πορεία στην δεύτερη κατηγορία.

Σίγουρα το παιχνίδι της Κυριακής ξέρει ο Απόλλων ότι έχει να αντιμετωπίσει μια μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία και αν ο Άρης δεν προσέξει μπορεί να βρεθεί προ εκπλήξεως.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα και στον κύριο Σπανό, κάνουν μια καλή προσπάθεια και φαίνεται ότι γίνεται μια σοβαρή δουλειά και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Για τον φετινό Άρη:

Η διαφορά είναι ότι φέτος προσεγγίζει με ένα  ιδιαίτερο τρόπο τα παιχνίδια και είναι πολύ σοβαρός και παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Ομάδες σαν τον Άρη που θέλουν να ανέβουν στην Σούπερ Λίγκα, πρέπει να προσεγγίζουν διαφορετικά το κάθε παιχνίδι και με σοβαρότητα.

Κανείς δεν θυμάται το πόσο καλός ήσουν και αν είχες δυο δοκάρια. Το μόνο που μένει είναι το αποτέλεσμα. Το πιο σημαντικό είναι να παίρνεις αποτελέσματα αλλά και να παίζεις καλό ποδόσφαιρο, άρα καταλαβαίνεται ότι παίζει μεγάλο ρόλο ο βαθμός και ο Άρης σαν στόχο έχει να ανέβει κατηγορία.

Όποιος δεν έχει κάνει πρωταθλητισμό, δεν μπορεί να καταλάβει τις δυσκολίες που υπάρχουν σε μια ομάδα και ο κόσμος να είναι κοντά στην ομάδα οι παίκτες να έχουν το ειδικό βάρος να αντέξουν την πίεση και το τεχνικό τιμ να είναι προσηλωμένο στον στόχο του. Όλα αυτά σε γεμίζουν με άγχος, να ξεκινάς πρώτος και να καταλήγεις πρώτος.

Με βάση του πρωταθλήματος  δείχνει ο Άρης ότι είναι σοβαρός και παίζει ρόλο πως θα ενισχυθούν οι ομάδες στα μέσα της περιόδου. Αν λείψει ένας παίκτης σοβαρός, δεν θα έχει πρόβλημα η ομάδα;  ή αν έρθει κάποιος παίκτης πρέπει να μπει στο κλίμα και να προσαρμοστεί γρήγορα με την ομάδα.

Για τον Δημήτρη Σπανό και τον Παύλο Μυροφορίδη:

Γνωρίζω προσωπικά και τους 2, είναι πολύ σοβαρός και αξιόλογος προπονητής ο Δημήτρης, από την άλλη πλευρά γνωρίζω τον κύριο Μυροφορίδη  και βοηθάει όπως πρέπει τον προπονητή, γιατί η μια επιτυχία του Άρη να ανέβει στην Σούπερ Λίγκα είναι και προσωπικός στόχος.

Για τον κόσμο του Άρη:

Έπαιξα δυο χρόνια στον Άρη και ξέρω τον κόσμο του, έχει πληγωθεί πολύ αλλά πρέπει να μπει μπροστάρης, γιατί Αριανάρα είσαι στα δύσκολα, τώρα αποδεικνύεις ότι είσαι Αριανάρα όταν είσαι δίπλα στην ομάδα και στα δύσκολα.

Για τον Ηρακλή:

Ο Ηρακλής είναι ένα τεράστιο όνομα και τίποτα δεν είναι εύκολο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έχει πολύ καλό υλικό και δικαιωματικά του ανήκει η θέση στην Β’ Εθνική και γιατί όχι παραπάνω γιατί δεν γνωρίζω το οικονομικό πρόβλημα της ομάδας, αλλά γίνεται μια πολύ δυνατή προσπάθεια από όλη την ομάδα και όλοι θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα να ανέβει.

Μια στιγμή που θυμάται όσο αγωνιζόταν στον Άρη:

Θυμάμαι το γκολ που έβαλα μέσα στο Χαρίλαου και κερδίσαμε τότε τον Ολυμπιακό με 25.000 κόσμο, είναι στιγμές που δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω.

To Top