ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Και οι Άγγλοι το χαβά τους

Σε Αγγλικούς ρυθμούς θα κινηθούν τα πράγματα και την δεύτερη μέρα του νέου έτους. Άλλωστε έχουμε μπει σ’ έναν καλό ρυθμό και δεν πρέπει ν’ αλλάξουμε ακόμα. Τέσσερα ματς για την Πρέμιερ Λιγκ και τρία για την Τσάμπιονσιπ είναι στο πρόγραμμα. Μπάλλα όμως έχουμε και στην Ιταλία μ’ ένα ματς για το Κόπα Ιτάλια.

Έχεις ενημερωθεί για τις αλλαγές με τις Μόνιμες Άδειες Στοιχήματος;

Στην Πρέμιερ Λιγκ έχουμε τέσσερα ματς όπως είπαμε. Η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Σίτι, σταμάτησε το νικηφόρο σερί της στα 18 παιχνίδια, μετά την ισοπαλία στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας. Τώρα πρέπει να υποδεχτεί τη Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα, η οποία αν και μπορεί να κάνει “ζημιές” έχει πολλά προβλήματα. Λίγο νωρίτερα (21:45), η Τότεναμ του Χάρι Κέιν που απλά δεν μπορεί να σταματήσει να σκοράρει, πάει στην Ουαλία να παίξιε με τη Σουόνσι. Ο Κέιν έγινε κι επίσημα ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ σ’ ένα ημερολογιακό έτος στην Αγγλία, σπάζοντας το ρεκόρ του Άλαν Σίρερ.

Την ίδια ώρα, έχουμε άλλα δυο ματς. Η Γουέστ Χαμ υποδέχεται τη Γουέστ Μπρομ. “Ψάχνονται” κι οι δυο, αλλά το ρόστερ της Γουέστ Χαμ είναι σε καλύτερη κατάσταση και ο Μόγιες ψάχνει τρόπους να το κάνει να δουλέψει. Στο άλλο ματς, η Σαουθάμπτον υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας. Μια Σαουθάμπτον που έχασε κι επίσημα τον Βίργιλ Φαν Ντάικ για 75 εκατομμύρια λίρες από τη Λίβερπουλ. Ανεπίσημα ο υψηλόσωμος στόπερ ήταν “εκτός” από το καλοκαίρι που δεν τον άφησαν να φύγει. Η Κρίσταλ Πάλας έχει ένα ικανότατο ρόστερ με ποιοτικούς παίκτες, αλλά τα πηγαίνει αρκετά άσχημα. Είναι η ομάδα πάντως που έβαλε “στοπ” στην απίστευτη Σίτι του Γκουαρδιόλα με το προχθεσινό 0-0.

Στην Τσάμπιονσιπ έχουμε τρια ματς. Η πρωτοπόρος Γουλβς υποδέχεται την Μπρέντφορντ με μοναδικό στόχο να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της. Η Φούλαμ φιλοξενεί την Ιπσουιτς. Κρυφές επιθυμίες για play-off και για τις δυο ομάδες κι ο χαμένος θα μείνει πίσω. Στο άλλο ματς η Ρέντινγκ υποδέχεται την Μπέρμιγχαμ. Η Μπέρμιγχαμ είναι ουραγός και πάει “καρφί” για Λιγκ 1 και η Ρέντινγκ προσπαθεί να μείνει μακριά από μπλεξίματα.

Τέλος, έχουμε ένα ματς για το Κόπα Ιτάλια. Η Νάπολι, υποδέχεται την Αταλάντα. Η πρωτοπόρος του ιταλικού πρωταθλήματος, σίγουρα θα θέλει και μια καλή πορεία στο κύπελλο, ωστόσο εδώ που έφτασαν τα πράγματα, το πρωτάθλημα είναι “αυτοσκοπός” Η Αταλάντα είναι μια ικανότατη ομάδα και ο Γκασπερίνι ξέρει πως να δημιουργεί προβλήματα στους αντίπαλους προπονητές. Οι “παρτενοπέι” παραμένουν το φαβορί, όμως με τη φετινή Αταλάντα κανείς δεν είναι σίγουρος!

To Top