ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καμπανάκι Κλοπ σε παίκτες: «Όλοι παίζουμε για το μέλλον μας στη Λίβερπουλ»

Σοβαρεύει η κατάσταση στη Λίβερπουλ μετά την ήττα από τη Λέστερ με τον τεχνικό των «Κόκκινων» Γιούργκεν Κλοπ να προειδοποιεί τους παίκτες, χωρίς να βγάζει φυσικά τον εαυτό του εκτός.

Η Λίβερπουλ μετά την ήττα από τις «Αλεπούδες» παραμένει εκτός τετράδας και ενώ ακολουθεί ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι με την Άρσεναλ στο Άνφιλντ το ερχόμενο Σάββατο.

Ο Κλοπ ήταν εμφανώς εκνευρισμένος μετά το αρνητικό αυτό αποτέλεσμα και την εικόνα που παρουσίασαν οι «Κόκκινοι» στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα, δεν δίστασε να ανεβάσει, ίσως για πρώτη φορά, τόσο πολύ τους τόνους προειδοποιώντας τους παίκτες της Λίβερπουλ για το μέλλον τους, χωρίς φυσικά να βγάζει τον εαυτό του εκτός.

«Η κατάσταση αρχίζει να σοβαρεύει. Όλοι παίζουμε για το μέλλον μας, μαζί με τους παίκτες και εγώ. Κρινόμαστε κάθε μέρα και κυρίως στα παιχνίδια. Φυσικά οι εμφανίσεις έχουν επιρροή σε όλο αυτό. Δεν νομίζω ότι δεν είναι τόσο καλές, αλλά θεωρώ πως οι παίκτες χρειάζονται τη βοήθειά μου περισσότερο ώστε να το δείχνουν κάθε βδομάδα. Νομίζω πως είμαι ο κύριος υπεύθυνος. Χρησιμοποιώ τη λέξη εμείς και όχι αυτοί γιατί περιλαμβάνομαι και εγώ σε αυτό», σχολίασε ο Κλοπ.

To Top