ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καραγιάννης: “Άρης, ο μεγαλύτερος και πιο πολυπολιτισμικός σύλλογος”!

Ο έφορος του τμήματος πόλο του Άρη Πασχάλης Καραγιάννης, αναφέρθηκε στη φανέλα του συλλόγου για τα παιδιά όλου του κόσμου!

Στο υψηλότερο σημείο του 2ου ορόφου του εμπορικού κέντρου Οne Salonica η φανέλα του ARIS WATER POLO όπου συμμετέχει στην εκδήλωση του peaceful Jerseys που βοηθάει όλα τα παιδιά του πλανήτη να γνωρίσουν τις χαρές του αθλητισμού! (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

Στοίχημα και Casino στο Stoiximan.gr! Το Παιχνίδι Σου Καλύτερο!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8.

Η φανέλα που έδωσε η ομάδα πόλο υπογεγραμμένη για την εκδήλωση peaceful Jerseys που βοηθάει όλα τα παιδιά του πλανήτη:

Είναι ένας οργανισμός ο οποίος βοηθάει στην εξάπλωση του αθλητισμού και του πολιτισμού και εμείς ο Άρης, ο μεγαλύτερος σύλλογος της Μακεδονίας, ο πολυπολιτισμικός  Άρης που πάντα είχε στις τάξεις του όλες τις κοινότητες.

Είναι μια εκδήλωση που έκανε  αυτός ο οργανισμός για να βοηθήσει την εξάπλωση του αθλητισμού και τα παιδιά να έρθουν πιο κοντά στον πολιτισμό και τον οργανισμό, είναι μια διεθνής οργάνωση.

Είναι μια φανέλα της ομάδας υδατοσφαίρισης του Άρη, που υπέγραψαν όλοι οι αθλητές της αντρικής ομάδας και την χαρίσαμε στην εκδήλωση αυτή.

Αυτός είναι ο Άρης και το αναδεικνύουμε. Αυτή η φλόγα που υπάρχει μέσα στο σύλλογο, θα πρέπει να μεγαλώσει και να κάνουμε ένα μουσείο, για όλο τον σύλλογο, γιατί να μην ξεχνάμε ότι ο ερασιτέχνης έχει πολλά πρωταθλήματα και πολλούς ολυμπιονίκες.

Πάντα ο υγρός στίβος κρατάει ψηλά την σημαία του συλλόγου και μην ξεχνάμε ότι ο πρώτος αθλητής του Άρη που μπήκε στους Ολυμπιακούς αγώνες ήταν ο Νίκος Φωκιανός.

Να ξέρετε ότι ήδη το πόλο έχει ξεκινήσει να κάνει ένα δικό του μουσείο, σε έναν χώρο στην πισίνα του Κλεάνθης Βικελίδης, η οποία είναι η έδρα μας, άσχετα αν είναι η μικρή μας πισίνα, είναι το γήπεδο μας και η έδρα μας και εκεί ξανά γεννηθήκαμε πριν 3 χρόνια.

Για το ότι ξεκινάει το πρωτάθλημα του Άρη στο πόλο:

Τελειώσανε τα ψέματα, την Κυριακή δίνουμε τον πρώτο αγώνα στην Α2, είναι δύσκολο ματς στην Πάτρα, θα πάμε το απόγευμα του Σαββάτου, να χαλαρώσουν τα παιδιά για να είναι έτοιμα για τον παιχνίδι της Κυριακής, σε μια δύσκολη έδρα, ξέρω ότι θα πάμε καλά είναι πρώτη αγωνιστική, όπως κάθε αρχή είναι και δύσκολη.

Ο στόχος είναι να περάσουμε στα Play off, μετά να πάμε στο Final For και μετά να κοιτάξουμε την Α1. Ανεβαίνουμε ένα ένα τα σκαλοπάτια, είμαστε και νεοφώτιστοι δύο χρονιές δύο άνοδοι.

To Top