ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κραυγή αγωνίας από τις αθλήτριες του χάντμπολ “γροθιά” στον Ερασιτέχνη Άρη!

Το γυναικείο τμήμα χάντμπολ του Άρη, εξέδωσε ανακοίνωση, αναφορικά με την ενημέρωση που είχαν από τον Ερασιτέχνη. Αναλυτικά, όσα αναφέρει:

“Mε την παρούσα ανακοίνωση, εμείς οι αθλήτριες του τμήματος χάντμπολ, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον πολυπληθή κόσμο του αγαπημένου μας συλλόγου, τα εξής:

Πριν την τελευταία προπόνηση(21:00/17-11), για τον αυριανό αγώνα με το Καματερό στην Αθήνα, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του γενικού γραμματέα του ΑΣ ΑΡΗΣ, κου Οικονόμου με την αρχηγό της ομάδας, όπου έγινε ενημέρωση για την ώρα αναχώρησης του λεωφορείου, που θα πάει αυθημερόν την ομάδα στην Αθήνα.

Επίσης, έγινε σαφές ότι θα πρέπει οι αθλήτριες και ο προπονητής με τη συνοδό να πληρώσουν μόνοι τους τα γεύματα, που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στην Αθήνα, διότι, ο σύλλογος δε μπόρεσε να εξασφαλίσει χρήματα για τη διατροφή της αποστολής, παρά μόνο για την πληρωμή του λεωφορείου.

Εμείς, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο του ΑΡΗ, ότι παρά την απίστευτη αντιμετώπιση από τη διοίκηση, θα δώσουμε το 110% των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε τη νίκη στον αυριανό αγώνα και πως είμαστε υπερήφανες, που επιλέξαμε να αγωνιζόμαστε με τη φανέλα ενός τόσο ιστορικού και μεγάλου συλλόγου, όπως ο ΑΣ ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης.

Οι διοικούντες του συλλόγου θα πρέπει να καταλάβουν ότι οι αθλητές και οι αθλήτριες είναι οι εκπρόσωποι (αφιλοκερδώς) του συλλόγου κάθε Σαββατοκύριακο στα γήπεδα όλης της χώρας, με αποτέλεσμα το όνομα του ΑΡΗ να ταξιδεύει παντού, δημιουργώντας νέους φίλους και οπαδούς, και για αυτό θα πρέπει να λαμβάνουν της ανάλογης μεταχείρισης και από τη διοίκηση.

Ευχόμαστε, να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο σε άλλο τμήμα του συλλόγου στο μέλλον και κάποιοι να αναθεωρήσουν το ρόλο τους μέσα στη λειτουργία του μεγάλου οργανισμού, που λέγεται ΑΡΗΣ και έχει 103 χρόνια ζωής.

Οι αθλήτριες του γυναικείου χάντμπολ

ΥΓ Ελπίζουμε στο επόμενα παιχνίδια με Γιάννενα (2/12) και Ν.Ιωνία(16/12) να μην υποχρεωθούμε εκτός από τα γεύματα να πληρώσουμε και τη μετακίνηση…..”.

To Top