ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Λάσκαρης: «Μεγάλα πλάνα για τον Άρη μας, θέλουμε να δημιουργήσουμε κέντρο αξίας άνω του ενός δις»

Το όραμα του Νίκου Λάσκαρη για τον Άρη είναι… μεγάλο, μιλώντας στον «ΣΚΑΪ» για το έργο που έχει στα «σκαριά». Έκανε, λοιπόν, γνωστό πως αυτή την περίοδο «τρέχει» ένα πρότζεκτ με στόχο τη δημιουργία ενός πολυμορφικού κέντρου στη Θεσσαλονίκη, κόστους ενός δισ. ευρώ!

«Όταν ενημερώθηκα τυχαία, εν μέσω μίας άλλης επαγγελματική μου δραστηριότητας, ότι ο Άρης είχε οικονομικό θέμα και θα έπεφτε στην Β’ Εθνική λόγω χρεών ήταν μια πολύ σύντομη απόφαση που πήρα. Το συζήτησα με τη σύζυγό μου και αποφασίσαμε να αποκτήσουμε τον Άρη. Τότε δεν ξέραμε που μπλέκουμε. Όχι, φυσικά και δεν το έχω μετανιώσει. Θέλουμε να ξανακάνουμε τη Θεσσαλονίκη πρωτεύουσα του μπάσκετ, έχουμε μεγάλα πλάνα για τον Άρη μας. Θα δημιουργήσουμε ένα πολυμορφικό κέντρο, όχι μόνο αθλητικού περιεχομένου, που όμοιό του δεν υπάρχει στα Βαλκάνια. Είναι ένα έργο αξίας άνω του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ. Γι’ αυτό σας είπα νωρίτερα ότι η απαίτηση των 60 εκατομμυρίων δεν έχει σχέση με τις οικονομικές δυνατότητες μας. Είναι ένα έργο που θα δημιουργήσει 1.000 θέσεις εργασίας. Δεν είναι επικοινωνιακός αντιπερισπασμός. Όταν πήραμε τις μετοχές του Άρη δεν επιτρέψαμε σε κανέναν να το επικοινωνήσει. Πρώτα πληρώσαμε και μετά το ανακοινώσαμε. Συνεργαζόμαστε με ένα γκρουπ που έχει στήσει πάνω από 200 γήπεδα, δεν θα έχει ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο η Θεσσαλονίκη. Θέλουμε να κάνουμε κι άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες που σχετίζονται με τον τομέα της τεχνολογίας, να φέρουμε πράγματα στην Ελλάδα από την Αμερική και την Ασία».

Δεν ανέφερε ότι θα διαθέσει ο ίδιος αυτό το ποσό, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι ένα τεράστιο πρότζεκτ, για το οποίο θα ήταν πολύ προτιμότερο να μην ειπωθεί το παραμικρό, από το να βγει την συγκεκριμένη χρονική στιγμή στην επιφάνεια. Ο χρόνος και οι πράξεις θα δείξουν…

To Top