ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξανά “ματιές” στο εξωτερικό, μετά την άρνηση του Αντριατσίμα…

Ο Φανέβα Ίμα Αντριατσίμα, αρνήθηκε την πρόταση του Άρη (…σκόραρε χθες το βράδυ σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Σατορού με την φανέλα της Σοσό) και υποχρέωσε τους “κιτρινόμαυρους” να συνεχίσουν την αναζήτησή τους, για να καλυφθεί το κενό στην επίθεση.

Θεωρείται δεδομένο πως το βιογραφικό του 33χρονου φορ από την Μαδαγασκάρη, συμπλήρωνε όλες τις προϋποθέσεις και προδιαγραφές για τη λύση που έψαχναν οι ιθύνοντες του Άρη, όλο το τελευταίο διάστημα.

Δυστυχώς, όμως, για τους ίδιους, παρότι κατέθεσαν μία άκρως δελεαστική πρόταση, ο έμπειρο επιθετικός προτίμησε να μείνει στη Σοσό ή να αναζητήσει ένα “καλό” συμβόλαιο σε χώρες, όπως τον Ντουμπάι, η Κινα, η Τουρκία και η Μαλαισία.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι “κιτρινόμαυροι” να κοιτούν και πάλι προς το εξωτερικό, προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπάρχει ανάλογη περίπτωση με αυτή του Αντριατσίμα, η οποία είχε από την πρώτη στιγμή ξεχωρίσει.

Έχουν περιθώριο μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου, καθώς οι περιπτώσεις πλέον που έχουν εστιάσει, είναι ελεύθερων ποδοσφαιριστών, χωρίς συμβόλαιο σε ισχύ.

 

To Top