ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι “μαθουσάλες” της Γ΄Εθνικής

Μπορεί να βρίσκεται στην σκιά της Super League και της Football League, ωστόσο έστω και ερασιτεχνική στην κατηγορία αυτή αγωνίζονται ορισμένοι παίκτες που πέρασαν από τα μεγάλα σαλόνια.

Ο Κώστας Κιάσσος με τεράστια καριέρα στη μεγάλη κατηγορία αποφάσισε σε ηλικία 42 ετών να συνεχίσει να κλωτσάει το τόπι παίζοντας στη Γ΄ Εθνική με την ΑΕ Μυλοποτάμου.

Κώστας Νεμπεγλέρας

Βρίσκεται μεν στο 43ο έτος της ηλικίας του ωστόσο συνεχίζει να αγωνίζεται απτόητος. Ο Λαρισαίος μέσος ο οποίος έγινε γνωστός από το πέρασμα του σε Λάρισα, Πανηλειακό, Ηρακλή, Άρη και Ατρόμητο συνεχίζει να παίζει μπάλα καθώς βρίσκεται στο δυναμικό του Αχιλλέα Φαρσάλων ομάδα που συμμετέχει στον 4ο όμιλο της Γ΄Εθνικής, στον οποίο συνεχίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Κώστας Κιάσσος

Μπορεί να έχει πιάσει πλέον τα 43 ωστόσο θα μπορούσε να πει κανείς ότι διανύει, μια δεύτερη νιότη καθώς ο ίδιος νιώθει ακόμα ότι έχει να δώσει ως παίκτης. Ο Χανιώτης μέσος ο οποίος έχει φάει τα γήπεδα με το κουτάλι καθώς έχει αγωνιστεί σε ΟΦΗ, Παναθηναϊκό, Ηρακλή, Πανιώνιο, Λεαβαδειακό, Φωστήρα, Απόλλωνα και Παναχαϊκή αλλά και στο εξωτερικό με Νουμάνθια, Ανόρθωση και Ένωση Νέων Παραλιμνίου, αποτελεί την πιο σημαντική μεταγραφή στην ιστορία της ΑΕ Μυλοποτάμου. Ο εν λόγω παίκτης μετρά αντίστροφα για την πρώτη του συμμετοχή με την φανέλα της ομάδας του Ρεθύμνου η οποία συμμετέχει στον 8ο όμιλο της Γ΄Εθνικής.

Χρήστος Πατσατζόγλου

Βρίσκεται στο 39ο έτος της ηλικίας του ωστόσο αυτό δεν τον εμποδίζει να συνεχίζει να παίζει ακόμα μπάλα. Ο λόγος φυσικά για τον Χρήστο Πατσατζόγλου. Ο 39χρονος δεξιός οπισθοφύλακας που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ξάνθη, Ολυμπιακό και ΠΑΣ Γιάννινα, τα τελευταία χρόνια συνεχίζει την καριέρα του σε ομάδες της Β΄ και της Γ΄Εθνικής. Πέρυσι αγωνίστηκε αρχικά στην Χαλκίδα και στην συνέχεια στην Προοδευτική, ενώ από το περασμένο καλοκαίρι εντάχτηκε στο δυναμικό του Φωστήρα που αγωνίζεται στον 8ο όμιλο.

Κώστας Παπουτσής

Έχει φτάσει αισίως τα 38 του ωστόσο αποτελεί τον πιστό στρατιώτη του Αιγάλεω, με το οποίο αγωνίστηκε τόσο στην Α΄Εθνική και το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, όσο και στο τοπικό και την Γ΄Εθνική που παίζει τώρα. Όπως πολύ σωστά καταλάβατε αναφερόμαστε στον Κώστα Παπουτσή. Ο 38χρονος δεξιός αμυντικός και συνάμα αρχηγός μετά την πρώτη του θητεία στο «Σίτι» από το 1999 μέχρι το 2007, φόρεσε την φανέλα της Παναχαϊκής, της Καλαμάτας, του Παναιγιάλειου και του Μανδραϊκού επέστρεψε στην ομάδα των δυτικών προαστίων στην οποία παίζει από το 2012 μέχρι και σήμερα, την οποία προσπαθεί να βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου της που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Football League.

Γιάννης Σκοπελίτης

Επέστρεψε φέτος στο Αιγάλεω μετά από έντεκα ολόκληρα χρόνια διάστημα στο οποίο έπαιξε στον Ατρόμητο αλλά και στην Κύπρο (Ανόρθωση, ΑΕΚ Λάρνακας και Νέα Σαλαμίνα). Αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Σκοπελίτη. Ο έτερος μεγάλος σε ηλικία παίκτης στο «Σίτι» επέστρεψε φέτος το καλοκαίρι στους «κυανόλευκους» οι οποίοι συμμετέχουν στον 8ο όμιλο της Γ΄Εθνικής, προκειμένου να τους βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνουν προκειμένου να επιστρέψουν στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Σωτήρης Τσάτσος

Έφτιαξε το όνομα του στο Αιγάλεω την σεζόν 2003 -04 όπου η ομάδα των δυτικών προαστίων έπαιξε για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Πλέον παίζει στην Γ΄Εθνική με τον Τσικλητήρα Πύλου που συμμετέχει στον 5ο όμιλο. Ο λόγος για τον Σωτήρη Τσάτσο. Ο Ναουσαίος δεξιός αμυντικός που στο παρελθόν έχει παίξει σε ΠΑΣ Γιάννινα, Βέροια, Μακεδονικό, Εθνικό Αστέρα, Τρίκαλα και Καλαμάτα παίζει για τρίτη σερί σεζόν στους «κοκκινόμαυρους» με την φανέλα των οποίων συμπλήρωσε πλέον 500 συμμετοχές στις τρεις εθνικές κατηγορίες.

To Top