ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Άρης θα κοιτάξει προς… Κρήτη μεριά, μόνο υπό μία προϋπόθεση

Είναι λογικό κάθε ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ, να ρίχνει “κλεφτές” ματιές στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ, προκειμένου ανάλογα με τις εξελίξεις να “κλείσει” κάποιον ποδοσφαιριστή τον Ιανουάριο.

Οι Κρητικοί οδεύουν προς τη διάλυση, ωστόσο, διαθέτουν ένα από τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας, με παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Όπως είναι λογικό κι επόμενο και στον Άρη περιμένουν τις εξελίξεις, καθώς υπάρχουν παίκτες που ενδεχομένως ενδιαφέρουν. Κάποιοι μάλιστα, ενδιέφεραν και το καλοκαίρι, ωστοσο, επέλεξαν την πρόταση του ΟΦΗ, κυρίως γιατί στον Άρη έδωσαν σε άλλους μεταγραφικούς στόχους το περισσότερο βάρος.

Πρόκειται, όμως, για επιλογές που μπορούν να ενισχύσουν τον Ιανουάριο. Οικονομικές επιλογές και ταυτόχρονα ποιοτικές.

Για να γίνει, όμως, κάτι τέτοιο θα πρέπει να μείνει ελεύθερος ο οποιοδήποτε παίκτης. Δεν υπάρχει καμία διάθεση από πλευράς Άρη να πιέσει καταστάσεις.

Εφόσον κάποιος αποχωρήσει τότε και μόνο θα συζητήσει μαζί του. Ειδάλλως, δεν πρόκειται να μπει σε αυτή τη διαδικασία και θα στρέψει αλλού το ενδιαφέρον του, από τη στιγμή που θα αποφασιστεί πως όντως θα υπάρξει ενίσχυση της ομάδας.

To Top