ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πάλεψαν, αλλά δεν τα κατάφεραν οι Νέοι του Άρη…

Την ήττα με 2-1 από τον ΟΦΗ στον τελικό του πρωταθλήματος Νέων της Φούτμπολ Λιγκ, γνώρισε ο Άρης, χάνοντας την ευκαιρία να κερδίσει το τρόπαιο.

Οι “μικροί” του Πασχάλη Μελισσά, ήταν καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα ανώτεροι από τους αντιπάλους τους, ωστόσο, δύο στιγμιαίες αδράνειες στην άμυνα, έδωσαν την ευκαιρία στον ΟΦΗ, να “κλέψει” τη νίκη και τον τίτλο.

Κόντρα στη ροή του αγώνα στο 39΄ο  ΟΦΗ άνοιξε το σκορ, με τον Περδίκη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μαντζάρη για το 1-ο των Κρητικών. Οι “κιτρινόμαυροι” αντέδρασαν στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασαν στην ισοφάριση στο 62΄με τον Κλιγγόπουλο να εκμεταλλεύεται την εξαιρετική προσπάθεια του Λιάτση και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του ΟΦΗ για το 1-1. Επτά λεπτά όμως αργότερα, ο Λαμπριανίδης με κεφαλιά πέτυχε το τελικό 2-1 υπέρ των Κρητικών.

Ωστόσο, αξίζουν συγχαρητήρια για τη φετινή προσπάθεια. Τα τελευταία χρόνια, τμήματα υποδομής και Άρης ήταν μία πονεμένη ιστορία. Βλέπετε τα οικονομικά προβλήματα και η παρουσία του συλλόγου στη Γ’ Εθνική είχαν προκαλέσει ουσιαστικά… διάλυση, καθώς φέτος ήταν η πρώτη χρονιά επαναλειτουργίας της Κ19.

Κ19 ΑΡΗΣ (Πασχάλης Μελισσάς): Μαντζάρης, Πολυχρονίου (46΄Καλλίδης), Καραΐσκος, Λιάτσης (90΄Μακρόπουλος), Γιάντσιος, Πότσι (84΄Σωτηριάδης), Μπουλγκουρίδης (72΄Κοντοπούλης), Κλιγγόπουλος, Καλούδης, Πατσιαβάς (68΄Ανδρεάκος), Ιγνατιάδης.

To Top