ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέρασαν κιόλας οκτώ χρόνια…

Ο Δημήτρης Σαχινίδης μοιράζεται τις σκέψεις του για τον ποδοσφαιρικό Άρη μέσα από το PRESSARIS…

Αναλυτικά:

“Ήταν 5/8 του 2009 όταν ο κόσμος του Άρη υποχρέωσε, σχεδόν ανάγκασε όλο τον πλανήτη να μιλά για αυτόν και να αναφέρεται στο τεράστιο μεγαλείο του. Ήταν τότε που οι άνθρωποι της Μπόκα Τζούνιορς μιας από τις μεγαλύτερες και πιο διαχρονικές ποδοσφαιρικές δυνάμεις του κόσμου έβγαλαν τα κινητά τους ώστε να απαθανατίσουν τις μοναδικές σκηνές που αντίκριζαν μπροστά στα μάτια τους, σκηνές οι οποίες αν μη τι άλλο προκάλεσαν και συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να προκαλούν ένα δέος.

Μπορεί να πέρασαν κιόλας 8 χρόνια, όμως κάποια πράγματα στη ζωή είναι τόσο έντονα και τόσο ανεξίτηλα χαραγμένα στις μνήμες όλων μας που είτε το θέλουμε είτε όχι θα μας σημαδεύουν για πάντα κάνοντας την καρδιά μας να χτυπά δυνατότερα όποτε τα φέρνουμε στο μυαλό μας.

Το συγκεκριμένο κείμενο δεν στοχεύει να δημιουργήσει μελαγχολικές τάσεις σε κανέναν από αυτούς που θα μπουν στη διαδικασία να το διαβάσουν, όμως όπως και να χει κάποια σημαντικά πράγματα που συνέβησαν στο σύλλογο κι άφησαν κάτι ως παρακαταθήκη στο σύλλογο έχουμε χρέος να τα μνημονεύουμε ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει το ποδοσφαιρικό τμήμα, μιας και χρειαζόμαστε επειγόντως ένα ερέθισμα για να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, ένα στήριγμα για να βασιστούμε επάνω του, έτσι ώστε να μην απαξιωθούν τα πάντα από την φυσική φθορά και αλλοίωση που έχει υποστεί το D.N.A. αυτής της ομάδας τα τελευταία χρόνια που η πύρινη λαίλαπα του αγωνιστικού και όχι μόνο  κατρακυλίσματος στον βούρκο έχει παρασύρει τα πάντα στο πέρασμα της, μιας και αυτό που ζούμε τα πέντε τουλάχιστον τελευταία χρόνια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΗΣ!!!

Φυσικά αυτά που ανέφερα παραπάνω δεν είναι ούτε αερολογίες ούτε και ταραγμένες σκέψεις που βγήκαν από το μυαλό ενός τρελού. Αντίθετα βασίζονται πάνω σε πράξεις και σε γεγονότα που έχουν λάβει χώρα εντός του συλλόγου κι ούτε λίγο ούτε πολύ έχουν αναγκάσει μεγάλο κομμάτι του κόσμου της ομάδας να αποξενωθεί από την ίδια του την ομάδα, μια ομάδα για την οποία έχει περάσει, βιώσει και υποστεί τα πάνδεινα”.

To Top