ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πανέτοιμος ο Σκαφιάς για τη νέα πρόκληση

«Διψασμένος» και αποφασισμένος να καταθέσει για μια ακόμη φορά τα αγωνιστικά του διαπιστευτήρια, να παραμείνει στην κορυφή και να αποδείξει ότι είναι ο κορυφαίος στην Ελλάδα, ο πρωταθλητής του ΑΣ ΑΡΗ στο Kick Boxing, Πέτρος Σκαφιάς, προετοιμάζεται για τη νέα πρόκληση που έχει μπροστά του.

Ο 22χρονος μαχητής του Στέλιου Σκέμπη, που πέρυσι έγινε και πρωταθλητής WKN στο «Colloseum Fighting Show 2», ξεπέρασε κάποια προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπισε το προηγούμενο χρονικό διάστημα και πλέον δηλώνει πανέτοιμος για μια πολύ δυνατή επιστροφή στα ρινγκ.

Ο πρώτος αγώνας του για το 2017 θα γίνει στη διοργάνωση του «Armageddon» στις 28 Ιανουαρίου και αντίπαλός του θα είναι ο Λάζαρος Στάλιος από τους «BudoFighters» Θεσσαλονίκης.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Πέτρος Σκαφιάς ανέβηκε κατηγορία, καθώς δεν υπήρχε αντίπαλος να τον αντιμετωπίσει και πλέον θα αγωνιστεί στα 86 κιλά.

Ο πρωταθλητής του ΑΣ ΑΡΗ, που δουλεύει καθημερινά σκληρά στις προπονήσεις, περιμένει με ανυπομονησία και αποφασιστικότητα τον επόμενο αντίπαλό του για να αποδείξει για πολλοστή φορά την αξία του και το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του.

Κάτι που άλλωστε φρόντισε να το διαμηνύσει, μέσω της προσωπικής του σελίδας, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα υπεροχής προς πάσα κατεύθυνση.

To Top