ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Kλείνει» το ραντεβού Σιμιτζόγλου με Γιαννακόπουλο – Αγγελόπουλους

Επιβεβλημένη θεωρεί την ανάγκη να συναντηθεί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο, ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, μετά την ένταση που έχει δημιουργηθεί στη σειρά των τελικών της Α1 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Εντός της ημέρας θα ξεκαθαρίσει το πότε θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του αθλητικού εισαγγελέας με τους διοικητικούς ηγέτες της «πράσινης» και «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ.

Οι διοικητικοί ηγέτες των δύο ομάδων, έχουν ξεκαθαρίσει στον κ. Σιμιτζόγλου ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να συναντηθούν στο γραφείο του, αλλά προς το παρόν δεν είναι γνωστό το πότε θα γίνει αυτή η συνάντηση, αφού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρίσκεται εκτός Αθηνών.

Η πλευρά Γιαννακόπουλου, ζήτησε από τον αθλητικό εισαγγελέα το ραντεβού να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, αλλά ο κ. Σιμιτζόγλου επέμεινε στο να πραγματοποιηθεί η συνάντηση πριν από τον 4ο τελικό που είναι προγραμματισμένος για το βράδυ της Πέμπτης. Μάλιστα, ο αθλητικός εισαγγελέας περιμένει ενημέρωση από το γραφείο του διοικητικού ηγέτη των «πρασίνων» για το αν θα βρίσκεται στην Αθήνα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σήμερα Τετάρτη ή αύριο Πέμπτη ώστε να γίνει η συνάντηση.

Ωστόσο, αυτό που δεν είναι γνωστό ακόμα και δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, είναι το αν θα βρεθούν όλοι μαζί στο γραφείο του Σιμιτζόγλου, ή αν θα γίνει ότι είχε γίνει και πρόπερσι, που είχαν πραγματοποιηθεί δύο διαδοχικές – ξεχωριστές συναντήσεις.

To Top