ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα δεδομένα για την εξασφάλιση της αδειοδότησης σε δεύτερο βαθμό…

Σήμερα η απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αδειοδοτήσεων, αναφορικά με τον φάκελο του Άρη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα απορριφθεί σε πρώτο βαθμό.

Ο εκπρόσωπος του Άρη, Παναγιώτης Μπιλίρης, εκπροσώπησε τον Άρη, κάνοντας λόγω για εκπρόθεσμες καταβολές σε παίκτες, που έγιναν λόγω απειρίας και απερισκεψίας στην συμπλήρωση του φακέλου. Παρότι κατέθεσε τα απαιτούμενα έγγραφα με τα οποία αποδεικνύεται ότι η ΠΑΕ πλήρωσε δημόσιο και ΙΚΑ για την περίοδο που ελέγχεται, η εισήγηση του διευθυντή αδειοδοτήσεων, Γιώργου Δημητρίου αναμένεται να είναι αρνητική.

Στην Αλκμήνης υποστηρίζουν ότι απολύθηκε ο λογιστής που έκανε το συγκεκριμένο λάθος, τις εκπρόθεσμες δηλαδή πληρωμές σε παίκτες, ενώ καταβλήθηκε όλο το ποσό στην αρμόδια ΦΑΕ. Εκεί “ποντάρουν” οι “κιτρινόμαυροι” εφόσον δεν τα καταφέρουν σήμερα. Πόσω μάλλον μετά την καταγγελία Τζεμπούρ, που έρχεται να βαρύνει ακόμα περισσότερο την θέση του Άρη.

Αυτός είναι και ο λόγος που εκφράζουν την αισιοδοξία τους, πως αν όχι σε πρώτο, τότε σε δεύτερο βαθμό θα εξασφαλιστεί η αδειοδότηση. Κάτι που είναι… υποχρέωσή τους, προκειμένου να μην υπάρξει εκ των έσω… αυτοκτονία!

To Top