ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σταμάτησαν στα… επτά οι “κιτρινόμαυρες!

Οι κορασίδες του Άρη πήραν τη νίκη την Κυριακή με 7-3 επί του Π.Ο. Μαλακοπής Πυλαίας.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook:

«Οι κορασίδες του ΑΡΗ κέρδισαν με 7-3 την ομάδα του junior του Π.Ο.Μαλακοπής Πυλαίας, στο πλαίσιο της 17ης του πρωταθλήματος Enjoy the game 2016-2017, εγκεκριμένο από την ΕΠΣΜ.

Στο 7’ η Εριφύλη Γεωργαλά με εκπληκτική ατομική προσπάθεια σούταρε δυνατά από πλάγια αριστερά και έδωσε το προβάδισμα με 1-0.

Στο 10’ και πάλι η Εριφύλη Γεωργαλά μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό με σουτ από το ύψος της περιοχής έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στις κίτρινες (2-0), ενώ στο 14’ η Δήμητρα Κρομύδα με όμορφη ατομική προσπάθεια σούταρε δυνατά από το ύψος της περιοχής και έκανε το 3-0.

Στη συνέχεια και ενώ οι κίτρινες προσπαθούσαν με σουτ, να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία, οι αντίπαλοι σε μια οργανωμένη επίθεση στο 18’ μείωσαν το σκορ σε 3-1.

Στο 21’ μετά από ωραία κυκλοφορίας της μπάλας, ο ΑΡΗΣ με σουτ της Εριφύλης Γεωργαλά προηγήθηκε με 4-1, ενώ στο 23’ οι αντίπαλοι μείωσαν σε 4-2 (σκορ ημιχρόνου).

Στο 29′ η Δάφνη Αντωνιάδου με ωραίο σουτ, μετά από ωραία πάσα της Ιωάννας Τζήσιου ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 5-2.

Στο 35’ μετά από ωραία κυκλοφορίας της μπάλας οι κίτρινες με σουτ της Δήμητρας Κρομμύδα προηγήθηκαν με 6-2.

Στο 43’ μετά από ωραία κυκλοφορίας της μπάλας και τελική πάσα της Νίκης Μαχαιρίδου οι κίτρινες με σουτ της Δήμητρας Κρομμύδα προηγήθηκαν με 7-2, ενώ τρία λεπτά μετά οι αντίπαλοι μείωσαν σε 7-3.

ΑΡΗΣ (Καλογεροπούλου): Αντωνιάδου, Αϊδινή, Τζήσιου, Κρομύδα, Γεωργαλά, Μαχαιρίδου, Θεοδωράκη».

To Top