ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα έγγραφα της ΕΕΑ που “ξεμπλοκάρουν” τη σύσταση νέας ΠΑΕ για τον Άρη (PRESSARIS-photos)

O Άρης έχει δύσβατο και ανηφορικό δρόμο μετά την περσινή απόφαση για τον εκούσιο υποβιβασμό, τόσο σε αγωνιστικό (όπως αποδείχθηκε στην πράξη), όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Το μεγάλο εξωαγωνιστικό στοίχημα είναι αυτό της εκκαθάρισης, η οποία ξεκίνησε, αλλά -όπως φάνηκε με τις πρόσφατες νομικές ενέργειες από την πλευρά του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Λάμπρου Σκόρδα – θα έχει αρκετά “επεισόδια” μέχρι να τελεσιδικήσει.

Σε κάθε περίπτωση, οι κίτρινοι έχουν στα χέρια τους και εγγράφως πια, τη διαβεβαίωση ότι εφόσον όλα πάνε καλά το καλοκαίρι και η ομάδα ανέβει στην επαγγελματική κατηγορία, τότε μπορεί να συσταθεί νέα ΠΑΕ, ακόμη κι αν δεν έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση.

Έχουν δηλαδή τόσο για την έγγραφη διαβεβαίωση του σημερινού προέδρου της ΕΕΑ Κωνσταντίνου Παπαλάκη, αλλά και την περσινή απόφαση της επιτροπής στην οποία βασίστηκαν Αγροτικός Αστέρας και Λάρισα.

Πρόκειται για μια θετική εξέλιξη με το έγγραφο που εξασφάλισε ο Άρης από την ΕΕΑ (μετά τις ενέργειες του νομικού Χρήστου Γρόλλιου), αρκεί φυσικά να γίνουν συντονισμένες ενέργειες και ο Άρης να πάρει τελικά αδειοδότηση από την ΕΠΟ (όπως έγινε με τον Αγροτικό Αστέρα), έχοντας ως προϋπόθεση την άνοδό του στη Football League.

Πιο συγκεκριμένα, στην έγγραφη διαβεβαίωση της ΕΕΑ (με υπογραφή του προέδρου Παπαλάκη) που δημοσιεύει το PRESSARIS αναφέρονται τα εξής: «η σύσταση νέας ΠΑΕ-ΚΑΕ από το ίδιο αθλητικό σωματείο λόγω ανόδου κατηγορίας με παράλληλη ύπαρξη εταιρίας υπό εκκαθάριση, σας ενημερώνουμε ότι επί τους θέματος ισχύει η από 12.08.14 άποψη της επιτροπής». 

Στη συνέχεια, το PRESSARIS σας παρουσιάζει και την περσινή απόφαση της ΕΕΑ με πρόεδρο τότε του Αθανάσιου Μπρίλη που λέει ότι: «χωρεί σύσταση νέας ΠΑΕ-ΚΑΕ από το ίδιο αθλητικό σωματείο της υπό εκκαθάριση ευρισκόμενης ανώνυμης εταιρίας, υπό την προϋπόθεση της παραίτησης εκ των αξιώσεων του ιδρυτικού αθλητικού σωματείου, ως προς την αρχικώς παρασχεθείσα εισφορά στην υπό εκκαθάριση ΠΑΕ ή ΚΑΕ».

Δείτε εδώ τα σχετικά έγγραφα:

gnoma_eea gnoma_eea1 gnoma_eea2 IMG_6092

To Top