ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Καθάρισε” ο Διαμαντόπουλος! Tρίτη σερί νίκη (2-0) του Άρη…

Με τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο, μεγάλο πρωταγωνιστή, ο Άρης κέρδισε την Καλλιθέα με 2-0 και παρέμεινε, έχοντας το απόλυτο σε νίκες, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα! Ο επιθετικός των “κιτρινόμαυρων” με δύο κεφαλιές χάρισε το τρίτο σερί “τρίποντο” στην ομάδα του Δημήτρη Σπανού.

ΤΗ ΛΥΣΗ Ο… “ΔΙΑΜΑ”

Μονόλογος του Άρη το πρώτο ημίχρονο, το μόνο που έλειπε από τους “κιτρινόμαυρους” ήταν το… γκολ για περίπου 40λεπτά! Οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού δεν άφησαν περιθώρια στον αντίπαλο και έφτασαν μία ανάσα από το γκολ στο 12΄με το σουτ του Διαμαντόπουλου να αποκρούεται από τον Κορωνάκη. Στο 22΄ο Πλατέλλας, μετά από στρώσιμο του Πασά, πλάσαρε στην κίνηση από πλεονεκτική θέση με τον Κορωνάκη να μπλοκάρει. Απευθείας χτύπημα φάουλ του Μπαργκάν στο 34΄, η μπάλα μόλις λίγα μέτρα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι της Καλλιθέας. Στο 36΄η κορυφαία ευκαιρία των “κιτρινόμαυρων”. Ο Μουμίν αμαρκάριστος, μετά από εξαιρετική πάσα του Διαμαντόπουλου, αστόχησε απελπιστικά άουτ, μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα της Καλλιθέας. Τη λύση έδωσε εν τέλει στο 41΄ο Διαμαντόπουλος, ο οποίος με εξαιρετική κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έγραψε το 1-0, μετά από σέντρα του Μπούρμπου!

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ!

Τα πολλά λάθη του ρέφερι Καρατέρπου, μοιραία “πάγωσαν” τον ρυθμό του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο με τους “κιτρινόμαυρους” στο πρώτο μισό να μην δημιουργούν αξιόλογες ευκαιρίες, αλλά και να μην απειλούνται από τους φιλοξενούμενους. Μοναδική ουσιαστική προσπάθεια για τους παίκτες του Δημήτρη Σπανού το σουτ του Πλατέλλα στο 64΄το οποίο απέκρουσε ο Κορωνάκης, σε κόρνερ. Επί της ουσίας όλα τελείωσαν υπέρ του Άρη στο 77΄με τον Διαμαντόπουλο να σκοράρει και πάλι, ξανά με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Πασά, για να “σφραγίσει” τη νίκη! Το σκορ δεν διαφοροποιήθηκε στη συνέχεια με τους “κιτρινόμαυρους” να παραμένουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι συνθέσεις: 

Άρης (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης. Μπούρμπος (68΄Βαλεριάνος), Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Ιντζόγλου, Μουμίν, Πλατέλλας (87΄Μαραγκός), Πασάς, Μπαργκάν (68΄Παυλίδης),  Διαμαντόπουλος.

Καλλιθέα (Μ. Τροϊζι): Κορωνίδης, Καντέ (85΄Τουρούκης), Συριόπουλος, Ντιακιτέ, Παπαγγελής, Μίγγος, Σμυρλής, Μήλιος (46΄Μάκο), Χοτζάλι (66΄Γκέτσι), Βασιλείου, Ταλέντο

Διαιτητής: Καρατέρπος (Κοζάνης)

Βοηθοί: Νίκζας (Λάρισας) – Μάνος (Λάρισας)

To Top