ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το μέλλον του πυγμαχικού Άρη κέρδισε τις εντυπώσεις (photos)

Με την συμμετοχή 30 αθλητών από πέντε συλλόγους πραγματοποιήθηκε η πυγμαχική συνάντηση παιδικών ακαδημιών που διοργάνωσε το τμήμα πυγμαχίας του Α.Σ Άρης το Σάββατο 13 Μαΐου στην αίθουσα πυγμαχίας <Μιχαήλ Μπογδάνος> του γηπέδου Κλεάνθης Βικελιδης.

Όπως ενημέρωσε το κιτρινόμαυρο τμήμα: “Οι αθλητές που συμμετείχαν ήταν ηλικίας από 5 έως 13 ετών και αποτελούν το μέλλον της ελληνικής πυγμαχίας .Οι μικροί μελλοντικοί πρωταθλητές έκαναν επίδειξη των ικανοτήτων τους σε τεχνική και τακτική και αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες για την βελτίωση τους.

Η παιδική ακαδημία πυγμαχίας του ΑΡΗ είναι η μόνη στην Θεσσαλονίκη η οποία λειτουργεί συστηματικά και μεθοδικά στην ανάπτυξη της πυγμαχίας σε παιδιά μικρής ηλικίας με στόχο την σωστή εκγύμναση των παιδιών ,την ανάπτυξη ικανοτήτων ,την γνωριμία του ολυμπιακού αθλήματος της πυγμαχίας ,αλλά και προώθηση ταλέντων ώστε να επανδρώσουν μελλοντικά το αγωνιστικό τμήμα.

Οι ομάδες που έλαβαν μέρος στην συνάντηση είναι ο Α.Σ ΑΡΗΣ,ΠΑΝΑΧΑΗΚΗ , Α.Σ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ , Α.Σ Ατλαντίδα και Μαχητές Ελευθερούπολης” .

To Top