ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Oι γροθιές του Άρη κατέκτησαν την κορυφή: πέντε χρυσά και δυο αργυρά (photos)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες πυγμαχίας που διοργάνωσε ο Α.Σ Αρης σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας το Σάββατο 18 Μαρτίου στην αίθουσα πυγμαχίας “Μιχαήλ Μπογδάνος” στο Κλεάνθης Βικελιδης.

Όπως σημειώνει το σάιτ του συλλόγου: “Η συμμετοχή και το ενδιαφέρον των συλλόγων ήταν αρκετά μεγάλο για τα δεδομένα της διοργάνωσης με αποτέλεσμα την συμμετοχή   δεκατριών ομάδων με σαράντα οκτώ αθλητές όλων των κατηγοριών από όλη την Ελλάδα.

Το τμήμα πυγμαχίας του ΑΡΗ συμμετείχε με επτά αθλητές  στην κατηγορία των ανδρών ,οι οποίοι κατέκτησαν πέντε χρυσά και δυο αργυρά μετάλλια. Συγκεκριμένα οι πυγμάχοι του ΑΡΗ που κατέκτησαν χρυσό μετάλλιο είναι οι εξής:

Νακος Λεωνίδας με διακοπή του αντίπαλου του στον 2ο γύρο,

Γκροσου Βίκτωρ με διακοπή του αντίπαλου του στον 1ο γύρο,

Πηλείδης Χρήστος νικητής στα σημεία 3-0 ,

Χατζής Αθανάσιος νικητής στα σημεία 3-0 και

Κομνηνοπουλος Γιώργος με διακοπή του αντιπάλου του στον 2ο γύρο.

Τα αργυρά μετάλλια κατέκτησαν ο Χολέβας Στέφανος και ο Γκογκαλατζε Γιώργος.

Στην αρχή των αγώνων πραγματοποιήθηκαν και πέντε αγώνες επίδειξης από αθλητές κάτω των δώδεκα ετών. Από τον ΑΡΗ συμμετείχαν ο Ράπτης Δημήτρης στα 32 κιλά ,ο Κωνσταντινουδης Πέτρος στα 30 κιλά, ο Δημάκης Σάββας στα 42 κιλά και ο Κωνσταντινουδης Γιώργος στα 40 κιλά.

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος της Ε.Ο.Πυγμαχίας, Γιώργος Γαζής και το μέλος της παγκόσμιας ομοσπονδίας πυγμαχίας, (Α.Ι.Β.Α) Παναγιωτόπουλος Νικόλαος”.

To Top