ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Oι 28 λέξεις που ομολογούν ότι τo «παίρνει πάνω» του ο Καρυπίδης

Η δήλωση του Θοδωρή Καρυπίδη αποτέλεσε επί της ουσίας δημόσια δέσμευση για να οδηγήσει τον Άρη οριστικά και αμετάκλητα στον δρόμο της εξυγίανσης και της επιστροφής στη μεγάλη κατηγορία, μετά την περιπέτεια των τελευταίων χρόνων.

Μια περιπέτεια που δεν ξεκίνησε απλά τα τελευταία δυο χρόνια, αλλά αν δει κάποιος πίσω, θα διαπιστώσει ότι πρόκειται για πολύ μεγαλύτερο διάστημα, όπου ο Άρης από τα σαλόνια της Ευρώπης, βρέθηκε να βρίσκεται μεταξύ φθοράς κι αφθαρσίας.

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού Άρη δεσμεύτηκε δημόσια λοιπόν, με σαφείς χαρακτηρισμούς, ότι το «παίρνει πάνω» του, ξεκαθαρίζοντας ουσιαστικά ότι έχει το σχέδιο για να ξεπεράσει τόσο το θέμα της εκκαθάρισης, όσο και της χωρίς εμπόδια συμμετοχής του Άρη στη Football League.

«Θα είμαστε έτοιμοι στην εκκίνηση της νέας αγωνιστικής περιόδου και η δέσμευσή μας είναι να δημιουργήσουμε έναν ΑΡΗ που τέτοια εποχή του χρόνου θα ετοιμάζεται για την Superleague». Μέσα σε αυτές τις 28 λέξεις συνοψίζονται όλα όσα ήθελε να επικοινωνήσει με τον κόσμος του Άρη, έχοντας ως ισχυρό χαρτί τα όσα έγιναν στο αγωνιστικό μέρος, όπου η ομάδα έκανε με συνοπτικές διαδικασίες, απρόσκοπτα το έργο της.

Απομένουν οι πράξεις πλέον και στο σημείο-κλειδί για την οριστική επιστροφή του Άρη…

 

To Top