ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Άρης διέγραψε χρέη και αμαρτίες χρόνων (αυτο)θυσιάζοντας πολλά, όμως πάντα κινδυνεύει από την… κοντή μνήμη!

Ας μιλήσουμε ανοιχτά… Η νέα ευχάριστη είδηση, μια ακόμη τους τελευταίους δώδεκα μήνες, αυτή που ήρθε στις 12 Οκτωβρίου από το ΓΕΜΗ για το θέμα της ΠΑΕ Άρης (συγκρότηση σε σώμα του νέου δ.σ.), αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα της επανεκκίνησης του κιτρινόμαυρου συλλόγου και φέρει ξεκάθαρα τη σφραγίδα του Θοδωρή Καρυπίδη.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram για να μαθαίνεις πρώτος τα νέα του Άρη!

Ένας νεαρός παράγοντας «εκτός οικογένειας Άρη» (αυτά μας έφαγαν…) που αντιμετωπίστηκε (και αντιμετωπίζεται) -όχι άδικα- με επιφυλακτικότητα όταν δρασκέλιζε για πρώτη φορά το κατώφλι του Κλεάνθης Βικελίδης, κατάφερε να κάνει μέσα σε έναν χρόνο, κάτι που στην ευρύτερη περιοχή της Χαριλάου έμοιαζε με… ανέκδοτο: να μετατρέψει τα λόγια του σε πράξεις. Ούτε «θα», ούτε δικαιολογίες του στιλ «όλοι μας κυνηγούν», αλλά συγκεκριμένα και σταθερά βήματα, υλοποιώντας στόχους.

Ο Άρης διέγραψε χρέη και αμαρτίες χρόνων. Απελευθερώθηκε από βαρίδια που τον καθήλωσαν για μεγάλο διάστημα στην εσωστρέφεια, στο κυνήγι των μαγισσών, στην «τυφλή εμπιστοσύνη» σε δήθεν σωτήρες και παντογνώστες, στον γνωστό κύκλο των χαμένων… αναντικατάστατων (τρομάρα τους). Ονόματα και διευθύνσεις γνωστά σε όλους…

Για να το πετύχει αυτό θυσίασε πολλά. Πάρα πολλά… Ήπιε εκούσια το πικρό ποτήρι της απαξίωσης, έπιασε πάτο. Αυτοθυσιάστηκε, αλλά μήπως κι αυτή ακόμη η αυτοθυσία δεν δείχνει μεγάλο κουράγιο και μεγαλείο σε ένα σύλλογο; 

Ο Άρης βαδίζει στην νέα σελίδα της ιστορίας του, με τον Καρυπίδη στο τιμόνι, έχοντας ο τελευταίος ως μεγάλο όπλο τις ίδιες του τις πράξεις, αλλά κι ένα μεγάλο φορτίο στις πλάτες του: να επιστρέψει οριστικά τον σύλλογο στην κορυφή.

Προς το παρόν κατάφερε να κρατήσει μακριά όλο εκείνο το… τοξικό περιβάλλον, που στο όνομα του «θεού του πολέμου» έκανε πάρτι στις πλάτες του και αρκείται ακόμη και σήμερα να επιχειρηματολογεί με μια χούφτα επιτυχιών, αραχνιασμένων στις προθήκες του συλλόγου.

Ο Άρης διέγραψε χρέη, αμαρτίες, θυσίασε πολλά, τον ίδιο του τον εαυτό και την ίδια την αξιοπρέπεια, όμως δεν έπαψε να κινδυνεύει. Συνεχίζει να κινδυνεύει όσο το μικρόβιο της… κοντής μνήμης δεν θα βρίσκει αντίδοτο.

Η οικογένεια του Άρη απαγορεύεται με απλά λόγια να ξεχάσει παράγοντες, σωτήρες, κωλοτούμπες επικοινωνιολόγους (που χορεύουν σε όλα τα νομίσματα ευρώ, δολάριο, ακόμη και… ρούβλι για ίδιον όφελος) που πωλούν «αρειανοσύνη». Απαγορεύεται φυσικά να ξεχάσει κα τις πράξεις τους.

Οφείλει να τους απομονώσει και να τους κρατήσει μακριά. Τότε είναι σίγουρο, ότι θα έχει αποδράσει προς την νέα εποχή.

To Top