ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

O κύβος ερρίφθη! Συγκροτήθηκε σε σώμα η ΠΑΕ Άρης με την… σφραγίδα του ΓΕΜΗ (photos)

Έγινε πριν από λίγη ώρα η ανάρτηση της νέας διοίκησης της ΠΑΕ Άρης στο Γ.Ε.ΜΗ. και ολοκληρώθηκε και τυπικά η σύσταση της νέας εταιρίας.

Εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, ο φάκελος είχε μείνει στο… γύψο, με τους αρμόδιους να τονίζουν από την πρώτη στιγμή πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τον Άρη, καθώς έχει προσκομίσει κάθε έγγραφο που απαιτούνταν, ενώ όλες οι διαδικασίες που έπρεπε να προηγηθούν έχουν γίνει νομότυπα.

Οι δύο υπογραφές, από Διευθυντή και υποδιευθυντή του ΓΕΜΗ, μπήκαν και έτσι ολοκληρώθηκε η σύσταση και η συγκρότηση σε σώμα, με αποτέλεσμα να αναλάβει κι επίσημα ο Θοδωρής Καρυπίδης και να «τρέξει» χωρίς εμπόδια τη νέα ΠΑΕ.

Όπως αναφέρει σχετικά το ΓΕΜΗ με ανακοίνωσή του και ημερομηνία την 12η Οκτωβρίου 2016:

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καταχώρισης στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο και δημοσίευσης στο διαδικτυακό τόπο του Γ.Ε.ΜΗ., στοιχείων της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟ- ΝΙΚΗΣ «Ο ΑΡΗΣ» Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία».

Ανακοινώνεται ότι την 12.10.2016 καταχωρίσθηκαν στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) τα παρακάτω στοιχεία της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣ- ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Ο ΑΡΗΣ» Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία» και αριθμό Γ.Ε.ΜΗ. :

Α) Με Κωδικό Αριθμό Καταχώρισης 793671, το από 23.08.2016 πρακτικό της Γενικής Συ- νέλευσης των μετόχων της εταιρείας, σύμφωνα με το οποίο εκλέχθηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας.

Β) Με Κωδικό Αριθμό Καταχώρισης 793673, το από 23.08.2016 πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, σύμφωνα με το οποίο: Tο Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέχθηκε από την ανωτέρω Γενική Συνέλευση είναι το εξής:

Πρόεδρος & Διευθ. Σύμβουλος Θεόδωρος Καρυπίδης του Λαζάρου
Αντιπρόεδρος Συμεών Ορφανίδης
Μέλος Χρήστος Καραϊσκάκης
Μέλος Θεόδωρος Καρυπίδης του Ανέστη
Μέλος Παναγιώτης Αλεξανδρίδης (εκπρόσωπος του Α.Σ. ΑΡΗΣ)

H θητεία του ανωτέρω διοικητικού συμβουλίου ορίζεται, σύμφωνα με το άρθρο 23 του Καταστα- τικού, 5ετής, ήτοι έως την 23-08-2021.»

Δείτε εδώ τα σχετικά έγγραφα:

gemi1-1
gemi10

 

To Top