ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ένας θρύλος καλοσωρίζει στο Hall Of Fame έναν θεό! (photo+video)

Πριν από 17 χρόνια ένας δις πρωταθλητής του ΝΒΑ, MVP μια χρονιά, πέντε φορές Ολ Σταρ και τρεις φορές πρώτος σκόρερ στο ΝΒΑ περνούσε την πόρτα του Hall Of Fame για να ενταχθεί στο πάνθεον των κορυφαίων. Σήμερα θα καλοσωρίσει στο… κλαμπ έναν θρύλο και έναν μεγάλο του αντίπαλο.

Ο Νίκος Γκάλης έπρεπε να επιλέξει ένα μέλος του Hall Of Fame για να τον παρουσιάσει στην τελετή ένταξής του. Δεν το πολυσκέφτηκε ο Νικ. Στο μυαλό του ήρθε κατευθείαν ένας άνθρωπος, ένας μεγάλος αντίπαλος, ένας τρομακτικός παίκτης, ένας θρύλος επίσης.

Ο Μπομπ Μακ Αντού γνώρισε τον Γκάλη όταν ήταν ήδη δύο φορές πρωταθλητής στο ΝΒΑ με τους Λος Άντζελες Λέικερς (1982, 1985). Τον γνώρισε κι από την καλή κι από την ανάποδη και είχε μείνει άναυδος με το τι μπορούσε να κάνει μέσα στο γήπεδο ένας παίκτης εκτός ΝΒΑ.

Το 2000 ο Μακ Αντού έγινε μέλος του Hall Of Fame και σήμερα θα προϋπαντήσει τον άλλοτε μεγάλο αντίπαλο του, στα θρυλικά Άρης – Τρέισερ της δεκαετίας του ’80.

Θα είναι άλλη μια ανατριχιαστική στιγμή για όλους όσοι έζησαν εκείνα τα ματς, για όλους όσοι τα έχουν δει αργότερα… Ο Μακ Αντού θα παρουσιάσει τον Νίκο Γκάλη και θα τον καλωσορίσει στο πάνθεον του παγκοσμίου μπάσκετ!

To Top