ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αποθέωση της ΚΑΕ στον Γκάλη για το θρυλικό ντεμπούτο του (photos)

Η ΚΑΕ Άρης μνημόνευσε το θρυλικό ντεμπούτο του Νίκου Γκάλη με τη κιτρινόμαυρη φανέλα, σαν σήμερα πριν από 38 χρόνια στο Παλέ!

Με φωτογραφίες από εκείνον τον αγώνα κόντρα στον Ηρακλή, αναφέρεται στα social media: “Ήταν 2 Δεκεμβρίου του 1979, όταν ο ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ συστήθηκε για πρώτη φορά στο ελληνικό φίλαθλο κοινό. Σαν σήμερα, πριν από 38 χρόνια, ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του ΑΡΗ. Μία φανέλα την οποία δόξασε, αλλά και με την οποία δοξάστηκε. Ο «Gangster» σκόραρε 30 πόντους απέναντι στον Ηρακλή, με τον ΑΡΗ να κερδίζει με 79-78, σε αγώνα που διεξήχθη στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, για την πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α΄Εθνικής.

ΝΙΚΟ ΓΚΑΛΗ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!!!
Οι πόντοι του ιστορικού αγώνα:

ΑΡΗΣ (Ντέβελι): Αλεξανδρής 10, Παπαγεωργίου 20, Παραμανίδης 8, Σπάρταλης, Γκάλης 30, Σκόνδρας 5, Καλαντίδης 2, Ανανιάδης, Βαμβακούδης, Στυλιανού 4.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Πυριτίδης): Πιλαφίδης 13, Τζάμος, Καρατζουλίδης 16, Καράογλου, Σακελλαρίου 19, Μάντης 12, Τσομπανάκης 6, Βαγιακάκος 2, Τσουμής 10, Ναλμπάντης.

Διαιτητές: Γιώργος Προεστός, Παναγιώτης Οικονομίδης”.

 

Ήταν 2 Δεκεμβρίου του 1979, όταν ο ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ συστήθηκε για πρώτη φορά στο ελληνικό φίλαθλο κοινό. Σαν σήμερα, πριν από 38 χρόνια, ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του ΑΡΗ. Μία φανέλα την οποία δόξασε, αλλά και με την οποία δοξάστηκε. Ο «Gangster» σκόραρε 30 πόντους απέναντι στον Ηρακλή, με τον ΑΡΗ να κερδίζει με 79-78, σε αγώνα που διεξήχθη στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, για την πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α΄Εθνικής. ΝΙΚΟ ΓΚΑΛΗ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!!! Οι πόντοι του ιστορικού αγώνα: ΑΡΗΣ (Ντέβελι): Αλεξανδρής 10, Παπαγεωργίου 20, Παραμανίδης 8, Σπάρταλης, Γκάλης 30, Σκόνδρας 5, Καλαντίδης 2, Ανανιάδης, Βαμβακούδης, Στυλιανού 4. ΗΡΑΚΛΗΣ (Πυριτίδης): Πιλαφίδης 13, Τζάμος, Καρατζουλίδης 16, Καράογλου, Σακελλαρίου 19, Μάντης 12, Τσομπανάκης 6, Βαγιακάκος 2, Τσουμής 10, Ναλμπάντης. Διαιτητές: Γιώργος Προεστός, Παναγιώτης Οικονομίδης. #nickgalis6 #Gangster #arisbc #sansimera_arisbc

A post shared by ARIS B.C. (@aris.bc.official) on

 

To Top