ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Παρών ο Ξανθόπουλος στη «Μεγάλη Γιορτή για τα Παιδιά» (photos)

Ο Άρης συνεχίζει να στηρίζει δράσεις που αφορούν την φιλανθρωπία και την βοήθεια προς τον συνάνθρωπο. Ο Βασίλης Ξανθόπουλος ήταν παρών στην εκδήλωση που διοργάνωσε το “Χαμόγελο του Παιδιού” για τα παιδιά.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ στην σελίδα της στο facebook “η Άρης ΚΑΕ έδωσε το «παρών» στη «Μεγάλη Γιορτή για τα Παιδιά», την οποία διοργανώνει από σήμερα Παρασκευή 12/05 έως την Κυριακή 14/5 ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στο περίπτερο 12 της Δ.Ε.Θ., με ελεύθερη είσοδο για όλους τους επισκέπτες.

Την ομάδα μας εκπροσώπησε ο Βασίλης Ξανθόπουλος. Ο γκαρντ του Άρη ξεναγήθηκε στους χώρους της έκθεσης από τους εθελοντές του Οργανισμού, οι οποίοι ανέλυσαν τη δράση του (και) στη «Μεγάλη Γιορτή για τα Παιδιά», που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων δωρεάν προληπτικές παιδιατρικές και οδοντιατρικές εξετάσεις για παιδιά στο κινητό πολυϊατρείο «Ιπποκράτης», διαδραστικές παρεμβάσεις για παιδιά στο Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας «Οδυσσέας», διαστημικά ταξίδια, εικονική πραγματικότητα, face painting, φωτογραφίες, ζαχαροπλαστική, παραμύθια, ζωγραφική, κατασκευές, παραστάσεις και πολλές ακόμα εκπλήξεις και events.

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος φωτογραφήθηκε με τα παιδιά, όσο και με τους εθελοντές και τους χορηγούς του Οργανισμού”.

To Top