ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Φορλάν δεν ξεχνάει τον Άρη και τον κόσμο του: “Ήταν τρελό! Ακούγονταν σαν… 70.000!” (photos + videos)

Ο Ντιέγκο Φορλάν υποκλίθηκε για άλλη μια φορά στον κόσμο του Άρη, πέντε και πλέον χρόνια μετά από τους αγώνες των κίτρινων με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Γιουρόπα Λιγκ! 

Ο Ουρουγουανός επιθετικός αγωνίζεται στην Πενιαρόλ από το 2015, παράλληλα όμως διατηρεί και μία στήλη στην εφημερίδα The National στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Με αφορμή την παρουσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Γιουρόπα Λιγκ, θέλει να επισημάνει μέσα από την στήλη του το υψηλό επίπεδο και στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA και χρησιμοποίησε σαν παράδειγμα αυτό που… έπαθε η δική του Ατλέτικο το 2010 από τον Άρη δύο φορές, παρότι ήταν η κάτοχος του τίτλου!

Αναφέρει χαρακτηριστικά ο Φορλάν: “Παίξαμε με τον Άρη Θεσσαλονίκης το 2010, μια απίστευτη νύχτα, με μια ομάδα που δεν είχα ακούσει πολλά πριν. Ήταν σε μια όμορφη πόλη, με τους οπαδούς να ήταν στις παραλίες πριν τον αγώνα. Ο θόρυβος στο γήπεδο θύμιζε μεγάλο παιχνίδι στη Λατινική Αμερική! Ήταν τρελό με 17.000 κόσμο, να ακούγονται σαν 70.000!

Ήμασταν οι κάτοχοι του τίτλου και χάσαμε με 1-0. Χάσαμε και τον δεύτερο αγώνα στην έδρα μας με 3-2 και μείναμε εκτός και αυτό συνέβη έχοντας στον πάγκο μας παίκτες όπως ο Ντιέγκο Κόστα, ο Μάριο Σουάρεζ, ο Φιλίπε Λουίς και ο Χοσέ Αντόγιο Ρέγες. Συνεχίζω να λέω ότι τα στάνταρ έχουν βελτιωθεί πολύ σε όλο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο…”.

Τα σχόλια περιττεύουν όταν μιλάει έτσι για τον Άρη και τον κόσμο του ένας παίκτης σαν τον Φορλάν, πέντε χρόνια μετά! Με την υποσημείωση ότι δεν ήταν 17.000 οι οπαδοί του Άρη, αλλά περίπου 22-23 χιλιάδες στο Κλεάνθης Βικελίδης εκείνη τη βραδιά…

P1040403 P1040394 maxresdefault aris_atletico_kosmos DSC_0633 DSC_0614 DSC_0603

To Top