ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρώτη του Βον στα κιτρινόμαυρα (photos)

Ο Κουάμι Βον ξεκίνησε από σήμερα τελικά προπονήσεις! Παρά το πολύωρο ταξίδι του από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Αμερικανός συμμετείχε σε ένα μέρος του ομαδικού προγράμματος και εν συνεχεία έκανε ατομικό με τον γυμναστή, Παναγιώτη Ζάλογγο.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ “απογευματινή προπόνηση περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους παίκτες του Άρη. Οι καλαθοσφαιριστές του Παναγιώτη Γιαννάκη δούλεψαν και σήμερα σε υψηλή ένταση, με τον «δράκο» να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο τακτικό κομμάτι. Άπαντες γυμνάστηκαν κανονικά.

Την πρώτη του προπόνηση με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα πραγματοποίησε ο Κουάμε Βον. Λίγες ώρες μετά την άφιξη του στην Θεσσαλονίκη, ο Αμερικάνος βρέθηκε στο «Nick Galis Hall» για προπόνηση και είχε μια πρώτη γνωριμία με τους συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο. Ο 27χρονος γκαρντ ακολούθησε ένα μέρος του προγράμματος και στην συνέχεια έκανε ατομικό μαζί με τον γυμναστή της ομάδας μας.

Η αποστολή του Άρη αναχωρεί αύριο το πρωί στις 9:30 για το Άργος Ορεστικό, εκεί όπου στις 18:00 θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, το οποίο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών”.

 

To Top