ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστολή στο PRESSARIS: “Σκέψεις και απορίες για τον νέο Άρη”

Από φίλο αναγνώστη, τα στοιχεία του οποίου είναι στη διάθεση του PRESSARIS πήραμε την επιστολή που δημοσιεύουμε παρακάτω σχετικά με σκέψεις και απορίες που αφορούν τον ποδοσφαιρικό Άρη.

Αναλυτικά:

Καλησπέρα αδέρφια Αρειανοί.

Όλοι ανησυχούμε τι θα γίνει με το ποδοσφαιρικό τμήμα και σε ποια κατηγορία θα βρίσκετε η αγαπημένη μας ομάδα. Με τις τελευταίες κινήσεις πάντως η πλειοψηφία των οπαδών μας αντιλαμβάνομαι πως δεν είναι ευχαριστημένη. Και δεν εννοώ τις νομικές κινήσεις αλλά τις κινήσεις που γίνονται στον μεταγραφικό τομέα.

Μέσα από συζητήσεις που γίνονται αναρωτιώμαστε αν η ομάδα μας και συγκεκριμένα ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας θα κλείσει επιτέλους κάποιον παίκτη του οποίου η ηλικία δεν θα ξεπερνάει τα 30.

Και πως επίσης χωρίς να υπάρχει προπονητής πραγματοποιούνται μετεγγραφές.

Γνωρίζει ο τεχνικός διευθυντής αν αυτοί οι παίκτες ταιριάζουν στο παικτικό στυλ του νέου προπονητή και μπορούν να ανταποκριθουν στα θέλω του?

Και η τρίτη και τελευταία απορία είναι αν αυτοί οι παίκτες που ακούγεται ότι έχουν κλείσει μπορούν λόγω ηλικίας αλλά και ικανότητας να ανταποκριθούν στην Super League σε περίπτωση που η ομάδα μας πάρει το εισιτήριο της ανόδου.

Δεν έχουμε κάτι με τους ποδοσφαιριστές των οποίων η ηλικία είναι λίγο ξεπερασμένη απλώς είδαμε ότι το συγκεκριμένο μοντέλο δεν δούλεψε πέρσι.

Κατά την άποψη μας η νέα ομάδα πρέπει να τρώει σίδερα μέσα στο γήπεδο.

Και μην ξεχνάμε πως το μέγεθος του ΑΡΗ μας είναι πολύ μεγάλο.

Τελευταία σημείωση πως σίγουρα ο κ. Μυροφορίδης είναι ικανός κάτι που το φανερώνουν οι 3 άνοδοι που έχει πετύχει στις ομάδες που έχει εργαστεί.

Αν θέλει πάντως να ανεβάσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό στερέωμα σίγουρα οι επόμενες κινήσεις του δεν θα πρέπει να συγκαταλέγουν κατά την άποψη μας παίκτες χορτασμένους και παικτικά και ηλικιακά.

Διότι μην ξεχνάμε πως η ομάδα διαθέτει ήδη από το περσινό ρόστερ 5-6 παίκτες που βρίσκονται και αυτοί κοντά στην ηλικία των 35.

Και εδώ έρχεται η μεγαλύτερη απορία μας.

Άντε και πέτυχες την άνοδο με τους 35άρηδες δηλαδή του χρόνου θα θέλεις να αντικαταστήσεις 10 ποδοσφαιριστές?Σχεδόν το μισό ρόστερ ή θα κρατήσεις αυτούς σε ηλικία ακόμα μεγαλύτερη 36-37 γιατί θα έχεις και μια “ηθική” υποχρέωση να το κάνεις σε περίπτωση που σε ανεβάσουν κατηγορία.

Μακάρι να διαψευστούμε γιατί σίγουρα ο τεχνικός διευθυντής αλλά και ο νέος προπονητής ξέρουν καλύτερα από εμάς τα του ποδοσφαίρου.Απλώς εκφράζουμε κάποιες σκέψεις τις οποίες έχουμε και θέλουμε να τις μοιραστούμε μήπως και βγει τίποτα καλύτερο μέσα από την συζήτηση για την ομάδα μας. Και τις μοιραζόμαστε γιατί θεωρούμε πως ο πρόεδρος κ. Καρυπίδης την “πάτησε” με κάποιους ποδοσφαιριστές οι οποίοι πήραν υπέρογκα ποσά και η προσφορά τους ήταν μηδαμινή.

ΥΓ: Αγαπητό pressaris δεν θα ήθελα να δημοσιευτεί το όνομά μου αν είναι δυνατόν καθώς δεν επιζητώ δημοσιότητα αλλά ήθελα να μοιραστώ κάποιες σκέψεις που έχουμε με άλλους συναρειανούς.

Ευχαριστώ

To Top