ΜΠΑΣΚΕΤ

Η αντίστροφη μέτρηση για το Nick Galis Hall και το μήνυμα του Γιάννη για τα φετινά Antetokounbros! (video)

H αντίστροφη μέτρηση για τα “Antetokounbros” έχει ξεκινήσει με τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπρο να δίνουν ραντεβού σε Θεσσαλονίκη (18/6) και Αθήνα (25/6) για ακόμα μία αξέχαστη εμπειρία.

Το φετινό ραντεβού λοιπόν έχει κλειστεί για τις 18 Ιουνίου στο “Nick Galis Hall” και τις 25 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ για δύο ημέρες που διοργανώνει το Eurohoops γεμάτες μπάσκετ, χαμόγελα και οικογενειακό κλίμα.

Με κεντρικό μήνυμα “#WeAreAllBros”, το Eurohoops νιώθει περήφανο για την επανάληψη της περσινής διοργάνωσης και περιμένει τις οικογένειες και όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του μπάσκετ να δώσουν δυναμικό “παρών”. Όλοι πρέπει να θυμούνται πως ο αθλητισμός και το μπάσκετ υπάρχουν για να δίνουν χαρά, με την είσοδο στα δύο event να είναι ελεύθερη και να τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φρόντισε να στείλει το δικό του μήνυμα με το βίντεο των “Antetokounbros” και το μήνυμα: “Κάθε καλοκαίρι και πιο δυνατά! Antetokounbros_2017! Θεσσαλονίκη 18 Ιούνη, Αθήνα 25 Ιούνη! Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους! #WeAreAllBros”

To Top