ΜΠΑΣΚΕΤ

Ντεμπούτο Τάκερ στα πλέι οφ του ΝΒΑ και αφιέρωμα με αναφορά στον Άρη!

Οι Ράπτορς ετοιμάζονται για την σειρά των πλέι οφ στο ΝΒΑ με τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο και η Toronto Star έκανε αφιέρωμα στην… πρεμιέρα του Πι Τζέι Τάκερ με αναφορά και στο πέρασμά του από τον Άρη.

Ο πρώην φόργουορντ των κίτρινων θα παίξει σήμερα τα ξημερώματα το παρθενικό του αγώνα πλέι οφ στο ΝΒΑ. Η εφημερίδα ανέφερε πως “δεν έχει σημασία που αγωνιζόταν, είτε στη Χάποελ Χολόν, είτε στον Άρη Θεσσαλονίκης, είτε στην Πιράτας ντε Κουεμπραντίγιας, είτε στους Τορόντο Ράπτορς. Θα προετοιμαστεί και θα δουλέψει και θα είναι περήφανος για την προσπάθεα που κατέβαλε”.

Ο Τάκερ μετά από μια μπασκετική Οδύσσεια σε Ισραήλ, Ουκρανία, Ελλάδα, Πουέρτο Ρίκο και Γερμανία μπήκε στο ΝΒΑ, έπαιξε στους Σανς τέσσερα χρόνια και πήγε στους Ράπτορς ως ανταλλαγή μέσα στη χρονιά. “Αυτός είναι ο μόνος για τον οποίο δεν ανησυχώ. Αν χάσει ένα σουτ, δεν θα είναι επειδή έχει άγχος γιατί είμαστε στα πλέι οφ. Είναι εδώ χρόνια. Έχει παίξει εκτός Αμερικής. Γνωρίζει τι εστί πίεση”, είπε ο Ντουέιν Κέισι, τεχνικός των Ράπτορς.

“Υπήρχαν πολλές ομάδες που τον ήθελαν, ήμασταν τυχεροί και τον πήραμε εμείς. Είναι τεράστιο συν για μας η ένταση με την οποία παίζει και η προσωπικότητά του, από τον τρόπο που μιλάει μέχρι το πως νιώθει το παιχνίδι”, επεσήμανε ο Μασάι Ουζίρι, τζένεραλ μάνατζερ των Ράπτορς.

“Η προετοιμασία είναι η ίδια για μένα. Δεν μπαίνω στα ματς για να παίξω στο 80% των δυνάμεών μου. Παίζω στο 100% κάθε βράδυ που βγαίνω εκεί έξω και το ίδιο θα κάνω και στα πλέι οφ. Το επίπεδο της έντασης αυξάνεται, άρα πρέπει να ανεβάσεις και τον εαυτό σου μέσα στον αγώνα. Για μένα είναι άλλη μια μέρα στη δουλειά”, σχολίασε ο Τάκερ που ήταν επιλογή του Σαρόν Ντρούκερ την περίοδο 2010-11 στον Άρη.

To Top