ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άρης Αμφίκλειας κρατάει ψηλά στην Φθιώτιδα τα ιδανικά του “θεού του πολέμου”, τιμώντας τον Παναγιώτη Γιαννάκη! (photos)

Τον Παναγιώτη Γιαννάκη τίμησε ο Άρης Αμφίκλειας,μία ακόμα ομάδα ανά την Ελλάδα με το όνομα και το σήμερα του “θεού του πολέμου”. Αναλυτικά όσα αναφέρει το σάιτ εviabasket.gr

Μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του Ελληνικού και του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με την αλματώδη άνοδο του αθλήματος στη χώρα μας, ο Παναγιώτης Γιαννάκης έδωσε το παρών σήμερα το απόγευμα στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο της Αμφίκλειας όπου και τιμήθηκε από την τοπική ομάδα αλλά και τον Λοκρό Αταλάντης!

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης μαζί με τους Φαίδωνα Μώρο και Άρη Παπαδάκη.

Απλός, σεμνός και προσιτός σε όλο τον κόσμο, δεν αρνήθηκε φωτογραφία σε κανέναν, κουβέντιασε με όλο τον κόσμο που τον πλησίασε και όταν πήρε το μικρόφωνο για να τιμηθεί για την προσφορά του στο άθλημα αλλά και για το ήθος του όπως έλεγε σωστά και η επιγραφή στην πλακέτα, τόνισε πως το μεγαλύτερο επίτευγμα που έχει καταφέρει εκείνος αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της γενιάς του, είναι ότι κατάφεραν να φέρουν το μπάσκετ σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Τα εύσημα σαφώς ανήκουν και στον Άρη Αμφίκλειας, που για μια ακόμα φορά ξέφυγε από τα στενά τοπικά δρώμενα, δείχνοντας πως έχει όραμα για το μπάσκετ και αποτελεί σημαντικό γεγονός για το άθλημα στα όρια της Ένωσης που αυτή η ομάδα από τη νέα περίοδο θα ανήκει στην κορυφαία τοπική κατηγορία καλλιεργώντας παράλληλα και τα τμήματα υποδομής, με τους Φαίδωνα Μώρο και Άρη Παπαδάκη κατά κύριο λόγο να έχουν κάνει εντυπωσιακή δουλειά στην περιοχή.

Παράλληλα, να πούμε πως ο βασικός στόχος του σημερινού φιλικού πέρα από τη γιορτή της ανόδου για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ και τη βράβευση του Παναγιώτη Γιαννάκη, είχε να κάνει με τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα για τη βοήθεια ενός φίλου της ομάδας που δίνει το δικό του μεγάλο αγώνα απέναντι στην επάρατη νόσο.

Ο Γ.Μάτος βράβευσε τον Παν.Γιαννάκη εκ μέρους του Λοκρού Αταλάντης.

Για την ιστορία να πούμε, πως ο Λοκρός νίκησε με 87-71 ανεβάζοντας στροφές στο β’ ημίχρονο, ενώ τον Άρη ενίσχυσαν οι Βαγγέλης Βουρτζούμης, Μάκης Νικολαϊδης και Σωτήρης Καραποστόλου, αλλά και ο Βασ.Ντάκουλας που ενίσχυσε φέτος τους ‘κιτρινόμαυρους’ ενώ διαιτητές του αγώνα ήταν οι Βασίλης Ντάνος και Χρήστος Γερονικολός.

Ο Παν.Γιαννάκης μαζί με τους δύο διαιτητές Β.Ντάνο και Χρ.Γερονικολό.

Το ζεστό χειροκρότημα της εξέδρας κέρδισαν όλοι οι παίκτες, οι προπονητές και τα μέλη των ομάδων, αλλά πάνω απ’ όλους ο Παναγιώτης Γιαννάκης που τίμησε με την παρουσία του μπάσκετ της Αμφίκλειας αλλά και της Αταλάντης.

To Top