ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

PRESSARIS Ανάλυση: Οι διπλοθεσίτες του «κιτρινόμαυρου» ρόστερ…

Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές του «κιτρινόμαυρου» ρόστερ, τους οποίους ο Δημήτρης Σπανός, αρέσκεται στο να χρησιμοποιεί και σε άλλες θέσεις εκτός από τη φυσική τους…

Μανώλης Τζανακάκης: Εκτός από τη θέση του δεξιού μπακ, αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και στο αριστερό άκρο της άμυνας, παρότι με ανάποδο πόδι. Ο Νίκος Κωστένογλου του εμπιστεύτηκε εξ΄ολοκλήρου από ένα σημείο κι έπειτα πέρσι τη θέση, ενώ κάτι ανάλογο δείχνει μέχρι στιγμής και ο Δημήτρης Σπανός, όσο μένει εκτός ο τραυματίας Γιώργος Βαλεριάνος.

Στέλιος Μαραγκός: Ξεκίνησε την προετοιμασία ως στόπερ, αλλά στα τελευταία ματς, παίζει στα χαφ, σε ρόλο «εξαριού». Ο Δημήτρης Σπανός προσπαθεί να βρει μία «φόρμουλα», προκειμένου ο 28χρονος ποδοσφαιριστής να ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του. Και μέχρι στιγμής στη μεσαία γραμμή, δείχνει πιο… ασφαλής και άνετος.

Λευτέρης Ιντζόγλου: Επι χρόνια αμυντικό χαφ, καθαρόαιμος «κόφτης». Φέτος, τον είδαμε και ως… στόπερ. Τόσο στο Κύπελλο με τον Παναιγιάλειο, όσο και στο φιλικό με την Λάρισα. Ο Δημήτρης Σπανός τον πιστεύει και θεωρεί πως στο πρόσωπό του θα μπορέσει να βρει μία αξιόλογη εναλλακτική για τα μετόπισθεν.

Γιάννης Πασάς: Oι πολλές επιλογές στα άκρα της επίθεσης σε συνδυασμό με την έλλειψη ενός παίκτη που θα δίνει σημαντικές βοήθειες στον φορ, υποχρέωσαν τον Δημήτρη Σπανό να χρησιμοποιεί τον Γιάννη Πασά, πέρα από τη φυσική του θέση, στον… ασβέστη, πίσω από τον μοναδικό φουνταριστό. Και μέχρι στιγμής ανταποκρίνεται στο έπακρο…

 

To Top