ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

SOS για τον Ερασιτέχνη Άρη!

Η κατάσταση στον Ερασιτέχνη Άρη είναι οριακή… Δεν ξέρουμε αν ακούει κανείς, αλλά είναι γεγονός ότι φτάνουν καθημερινά στο PRESSARIS ομολογίες, προβληματισμοί και αγωνίες που συνθέτουν ένα τοπίο εκτάκτου ανάγκης.

Τα προβλήματα σε ΟΛΟΥΣ γνωστά. Μερικά από αυτά; Οφείλουμε να τα καταγράψουμε:

1. Κομμένο φυσικό αέριο στο γήπεδο.

2. Προβλήματα στο γυμναστήριο με μια εικόνα που δεν τιμά τον σύλλογο (μας κατέθεσαν χειρότερες περιγραφές, αλλά σεβόμαστε την φήμη και τη δυναμική του συλλόγου).

3. Συμβούλια όπου όλοι «πετάνε την μπάλα» μακριά από την ουσία και απλά παρεβρίσκονται…

4. Μεταφορά των προβλημάτων στους εφόρους, οι οποίοι έχουν δείξει εμπράκτως την αγάπη τους για τον σύλλογο, αλλά δεν είναι αυτοί που πάντα θα βγάζουν το «κάρο από την λάσπη».

5. Έλλειψη επικοινωνίας ανάμεσα στην «μητέρα» του συλλόγου, τον ΑΣ Άρης και τους εφόρους, με εμμονή στη φιλοσοφία του «αυτόματου πιλότου».

6. Έλλειψη οικονομικής στήριξης στα τμήματα…

Προβλήματα που μπορεί (ναι μεν) να υπήρχαν και να υπάρχουν, αλλά δείχνουν αυξημένα και αποτελούν βαρίδιο για τον σύλλογο.

Ο πρόεδρος Γιάννης Ψηφίδης έχει το καρπούζι και το μαχαίρι… Γνωρίζουμε ότι αγαπάει τον σύλλογο και έχει κάνει προσπάθειες μεγάλες…

Πέρα από τις όποιες δημόσιες εμφανίσεις του για λόγους εντυπώσεων και δημοφιλίας, οφείλει να κάνει απλά το στοιχειώδες: να προσφέρει έργο.

 

 

To Top