«Δύναμη από τις επιτυχίες»

Ο πρωταθλητής κολύμβησης Άρης Γρηγοριάδης, φιλοξενήθηκε στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του Άρη αναφορικά με την επίσκεψή του στο κολυμβητήριο της ομάδας την Τετάρτη (15/09). Ο 26χρονος αθλητής μίλησε για τα νεαρά παιδιά που αθλούνται στο κολυμβητήριο του Άρη, αλλά και για τις προσωπικές του φιλοδοξίες το επόμενο διάστημα.

Αρχικά τοποθετήθηκε για τα νεαρά παιδιά που είδε να κολυμπάνε στην πισίνα του κολυμβητηρίου: «Είναι πολύ ευχάριστο το περιβάλλον στο κολυμβητήριο του Άρη και αισθάνθηκα ωραία από τα νεαρά παιδιά τα οποία ήταν όλα χαρούμενα. Τα παιδιά είναι όλα πολύ νεαρά. Το θέμα είναι να αγαπήσουνε την κολύμβηση και γιατί όχι να μην το δούνε πιο ζεστά και να κάνουν πρωταθλητισμό. Πολύ ωραίο το κλίμα και τα παιδιά ήταν όλα ενθουσιασμένα. Η κολύμβηση γυμνάζει το σώμα μας και χαρίζει… υγεία».

Αναφορικά με τις εγκαταστάσεις ανέφερε «Το κολυμβητήριο του Άρη είναι νεανικό και το περιβάλλον είναι καθαρό και ωραίο. Κάθε χρόνο έρχομαι όσο πιο συχνά μπορώ». Στη συνέχεια μίλησε για την παράδοση που έχουν οι «κίτρινοι» στον χώρο της κολύμβησης.

Τέλος αναφέρθηκε και στις προσωπικές του φιλοδοξίες το επόμενο διάστημα «Ο Άρης έχει παράδοση στην κολύμβηση και στοχεύει στην ποιότητα των αθλητών. Αυτή είναι μία από τις δυσκολότερες χρονιές στην καριέρα μου λόγω των Προολυμπιακών αγώνων που θα γίνουν το Μάρτιο και των Ολυμπιακών αγώνων που θα γίνουν στο Λονδίνο. Είναι δύσκολα τα πράγματα αφού δεν βοηθάει πολύ η πολιτεία, όμως αντλούμε από τις επιτυχίες που έχουμε».

To Top