ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Θέλουμε την στήριξη του κόσμου μας στο Ποσειδώνιο»

Ο γενικός αρχηγός του τμήματος υγρού στίβου του Άρη, Πασχάλης Καραγιάννης,  μίλησε για την σπουδαιότητα του σημερινού αγώνα με τον ΚΟ Ξάνθης, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της τελικής φάσης της Γ΄ Εθνικής, ενώ παράλληλα απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του συλλόγου να δώσει βροντερό παρών στο Ποσειδώνιο.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον Αρένα FM:

«Είναι το πρώτο ματς και ως γνωστόν η αρχή το ήμισυ του παντός. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε αυτό το ματς και να ξεκινήσουμε με το… δεξί τις υποχρεώσεις μας», ενώ αναφορικά με τον σημερινό αντίπαλο του Άρη, είχε να πει:

«Ο ΚΟ Ξάνθης είναι μία ομάδα, την οποία την γνωρίζουμε, καθώς την αντιμετωπίσαμε πρόσφατα. Είναι μία δυνατή ομάδα, με την οποία είχαμε έρθει ισόπαλοι 8-8 και θέλουμε όλα να πάνε καλά».

Επίσης, ερωτηθείς για το τι θα συμβεί σε περίπτωση νίκης των «κίτρινων» σήμερα το βράδυ, υπογράμμισε: «Θα πάρουμε απλά δύο βαθμούς και στόχος μας είναι να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους, προκειμένου να καταλάβουμε τη μία από τις δύο πρώτες θέσεις στον όμιλό μας, ώστε την Κυριακή ν΄ αντιμετωπίσουμε σε χιαστί ματς τους αντίστοιχους πρώτους του άλλου ομίλου».

Τέλος, ο Πασχάλης Καραγιάννης έκανε κάλεσμα και στον κόσμο της ομάδας, ώστε να στηρίξουν τους παίκτες της ανδρικής ομάδας πόλο του Άρη:

«Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, να μας στηρίξει. Η είσοδος είμαι ελεύθερη στο κολυμβητήριο και θα πρέπει ο κόσμος να γνωρίζει ότι κάναμε πολύ μεγάλη οικονομική θυσία για να γίνουν οι αγώνες στη Θεσσαλονίκη, καθώς επιβαρυνθήκαμε και έξοδα άλλων ομάδων. Δεν την πήραμε, δηλαδή, τη φάση αυτή έτσι αναίμακτα», για να καταλήξει:

«Ο κόσμος του Άρη θα πρέπει να μας συμπαρασταθεί. Γι΄ αυτό, άλλωστε, κάναμε τη φάση αυτή, για να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας».

To Top