ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καλοκαιρινό Πρόγραμμα για παιδιά από τον Ερασιτέχνη Άρη

Και φέτος  ο Α.Σ. ΑΡΗΣ διοργανώνει Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Αθλητικής Απασχόλησης για παιδιά ηλικίας πέντε ως 12 ετών στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τις 16/6.

Στόχος είναι αφενός τα παιδιά να περάσουν με δημιουργικό τρόπο τις καλοκαιρινές τους διακοπές μέσα από την άθληση, την ψυχαγωγία και τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες και αφετέρου οι γονείς να έχουν τη δυνατότητα να αφήσουν τα παιδιά τους στα χέρια έμπειρων προπονητών και προσωπικού τις ώρες που εκείνοι εργάζονται.

Το Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Αθλητικής Απασχόλησης απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια πέντε ως 12 ετών και θα διεξαχθεί από τις 16/6 ως τις 12/8 καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή. Οι γονείς μπορούν να αφήνουν τα παιδιά τους από τις 7:30 το πρωί ενώ μπορούν να τα παραλαμβάνουν ως και τις 16:00.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν διάφορα αθλήματα με τη βοήθεια των προπονητών του ΑΡΗ όπως μπάσκετ, βόλεϊ, στίβο, πόλο, κολύμβηση, τζούντο, πάλη, πυγμαχία ενώ θα ξεναγηθούν στους χώρους του γηπέδου «Κλεάνθης Βικελίδης», όπως ο αγωνιστικός χώρος, η αίθουσα τροπαίων , το γυμναστήριο κ.λ.π. ενώ θα συμμετάσχουν και σε άλλες παιδαγωγικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.
Κόστος Συμμετοχής
Το κόστος συμμετοχής ανά εβδομάδα ανέρχεται στο ποσό των 25€.

Το κόστος για δύο παιδιά ανά εβδομάδα ανέρχεται στο ποσό των 40€.

Το κόστος για ένα παιδί μηνιαίως και πληρωμή εφάπαξ ανέρχεται στο ποσό των 80€.

Το κόστος για δύο παιδιά μηνιαίως και πληρωμή εφάπαξ ανέρχεται στο ποσό των 130€.

Στις παραπάνω τιμές περιλαμβάνεται δεκατιανό και αθλητικό t-shirt.

Εγγραφές – Πληροφορίες

Καθημερινά από τις 09.00 έως τις 15.30 στα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ (Γήπεδο ‘ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ’ Αλκμήνης 69 (2ος όροφος) και από 15:30 έως 21:00 στο γυμναστήριο του Συλλόγου ARIS FITNESS AND SPORTS (Γήπεδο ‘ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ’ Αλκμήνης 69 (ισόγειο).

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 305402 (εσ. 1 & 2)
Φαξ: 2310 305408
Web-site: www.arisac.gr
E-mail:   [email protected]

Οι γονείς θα πρέπει να συμπληρώσουν επί τόπου αίτηση συμμετοχής και να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση ότι το παιδί μπορεί να συμμετάσχει σε αθλητικές δραστηριότητες.

Πηγή: arisac.gr

 

To Top