ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Ολα θα λυθούν μέσα στην Αρειανή οικογένεια! Στηρίξτε όλοι το πόλο»

Tο μέλος του Δ.Σ. του Α.Σ. και έφορος του τμήματος πόλο του Άρη κ.Πασχάλης Καραγιάννης μίλησε με αφορμή την κλήρωση του πόλο κι αναφέρθηκε και στο SOS που εξέπεμψε ο Ερασιτέχνης.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Αρχικά για την κλήρωση του πρωταθλήματος της Α2 πόλο ανέφερε:

Είμαστε άτυχοι όσον αφορά τις μετακινήσεις, είμαστε σε έναν όμιλο με δυο ομάδες από την Πάτρα, μια ομάδα από την Χαλκίδα, τον Βόλο, την Λάρισα και τον συμπολίτη μας τον Ο.Φ.Θ.

Εμείς είχαμε ζητήσει πέρα από τις τέσσερις ομάδες του Βορρά να έχουμε τέσσερις ομάδες της Αθήνας στον όμιλο ώστε να είναι δικαιότερη η διαδικασία και να μην ευνοηθούν κάποιες ομάδες.

Αγωνιστικά όμως εμείς όλους τους κοιτάμε στα μάτια, έχουμε την Ηλιούπολη, τον ΟΦΘ και την ομάδα των Πατρών που είναι οι πιο δυνατοί αντίπαλοι.

Για την διαδικασία του πρωταθλήματος:

Είναι δυο όμιλοι 8 ομάδων, οι 4 πρώτες κάθε ομίλου θα παίξουν χιαστί μεταξύ τους για να προκύψουν οι 4 ομάδες του Final Four και τελικά να ανέβουν δυο στην Α1.

Για το εάν ο Άρης στοχεύει στην άνοδο:

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο Άρης θα φτάσει στους «4» του ομίλου και μετά στο Fianl Four.

Για το φετινό πρωτάθλημα:

Το πρωτάθλημα ξεκινάει στις 14 Ιανουαρίου, έδρα μας θα είναι το ποσειδώνιο και φυσικά περιμένουμε τον κόσμο μας.

Περιμένουμε τον κόσμο μας να εξαντλήσει τα διαρκείας μας και να μας στηρίξει και στους 15 αγώνες που θα δώσουμε στην χρονιά εάν πάμε μέχρι το Final Four.

Το κόστος είναι στα 20 ευρώ για τουλάχιστον 12 αγώνες.

Για τον Α.Σ. :

Το μόνο πράγμα το οποίο θα πω είναι ότι όλα θα λυθούν μέσα στην Αρειανή οικογένεια, έχω την πεποίθηση ότι ούτε ο κ.Καρυπίδης ούτε ο κ.Λάσκαρης θα αγνοήσουν τα προβλήματα γιατί είναι μεγάλα.

Ο Άρης είναι ο Α.Σ., τα περισσότερα Αρειανάκια γίνονται μέσω του Α.Σ., αυτόν τον Άρη πρέπει να στηρίξουμε όλοι οι Αρειανοί.

To Top