ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μία ντουζίνα προσθήκες στο ρόστερ του γυναικείου χάντμπολ

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά συνολικά 12 είναι οι προσθήκες στη γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Άρη τη φετινή αγωνιστική περίοδο, φανερώνοντας τις προθέσεις των υπευθύνων ότι η ομάδα θα κυνηγήσει την επάνοδό της στα μεγάλα σαλόνια, χάνοντάς την πέρυσι την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή.

Τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ έφτασαν, οι ομάδες βρίσκονται ένα βήμα πριν από τους ομίλους της διοργάνωσης. Μπες τωρα στο foxbet.gr και δες τις πιο έγκυρες αναλύσεις, με τα πιο δυνατά προγνωστικά στο δρόμο προς το ταμείο.

Αναλυτικά, οι νεοαποκτηθείσες αθλήτριες των «κίτρινων» – που ήρθαν όλες με υποσχετική – είναι οι εξής: Μαρία Βλάχου, Ιωάννα Σουμτάκη, Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου (Φιλώτας), Λεμονιά Κεσοπούλου, Δήμητρα Αμβροσιάδου, Δέσποινα Κοπανέλου (Νευροκόπι), Σουμέλα Τσαχουρίδου, Ελπίδα Αμοιρίδου, Αφροδίτη Καλαπούτη, Ελένη Ρομέο (Πανόραμα), Αλεξάνδρα Γκεργκίνα (Ν. Ιωνία), Κατερίνα Τσιομίδου (Ηλιούπολη).

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός ότι η ομάδα αγωνίζεται στην Α2, εντούτοις, αφ΄ ενός μεν ελκύει αθλήτριες από την Α1, που θέλουν ν΄ αποτελέσουν μέλος του ρόστερ της και αφ΄ ετέρου οι άνθρωποι που ασχολούνται με το χάντμπολ του Άρη διατηρούν καλές σχέσεις με τους ανθρώπους του χάντμπολ της περιφέρειας, που με τη σειρά τους εμπιστεύονται στις «κίτρινες» τις αθλήτριές τους.

Τέλος, υπάρχει το ενδεχόμενο ν΄ αποκτηθούν ακόμα άλλες 2-3 παίκτριες, πιθανόν αθλήτριες-φοιτήτριες, που θα σπουδάζουν στη Θεσσαλονίκη.

To Top