ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παπαργυρίου στο PRESSARIS: “Να φτάσουμε αήττητοι μέχρι τα μπαράζ και να διεκδικήσουμε την άνοδο”

Ο προπονητής του ανδρικού τμήματος χάντμπολ του Άρη, Νίκος Παπαργυρίου, έκανε τον απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας των «κίτρινων» και οριοθέτησε τους στόχους τους.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο έμπειρος προπονητής στο PRESSARIS:

«Μετά την διεξαγωγή των πέντε πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής, βρισκόμαστε στην 1η θέση του ομίλου μας και, μάλιστα, με διαφορά από τον δεύτερο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώτος κάθε ομίλου στο τέλος της χρονιάς θα συμμετάσχει στα μπαράζ, με τις δύο από τις τρεις συμμετέχουσες ομάδες να διεκδικούν τα εισιτήρια ανόδου.

Όσο για το αν είναι ευχαριστημένος με τη μέχρι τώρα πορεία, είχε να πει: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την πορεία μας, αν και δεν το περίμεναμε στην αρχή», για να καταλήξει, αναφερόμενος στους στόχους του Άρη:

«Στόχος μας είναι να πάμε αήττητοι στα μπαράζ και μέσω αυτών να διεκδικήσουμε την άνοδο στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία».

Τέλος, ο Νίκος Παπαργυρίου συμμετείχε πέρυσι στα μπαράζ ανόδου της Α2 γυναικών με την ομάδα του Άρη, που στο φινάλε δεν κατάφερε να τσεκάρει το εισιτήριο επιστροφής στην Α1.

To Top