ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σοκ: Παλιός αθλητής στίβου του Άρη το ένα από τα θύματα της τραγωδίας (photo)

Απίστευτο χτύπημα στην οικογένεια του Άρη, μέσα από την τραγωδία που συγκλόνισε το πανελλήνιο… Ο Δημήτρης Μικρόπουλος γιατρός και δημοτικός σύμβουλος Κασσάνδρας, ήταν ανάμεσα στα θύματα του τραγικού δυστυχήματος στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης, ο οποίος έχει ρίζες με την κιτρινόμαυρη οικογένεια.

Την είδηση ότι ο γιατρός με καταγωγή από την Καλαμαριά, έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα, έκανε γνωστή με ανάρτηση της η συνάδελφος του στο δημοτικό συμβούλιο Κασσάνδρας, Μαρία Παπαδημητρίου.

Τραγική “λεπτομέρεια”: ο Μικρόπουλος, πατέρας δυο μικρών παιδιών, ήταν παλιός αθλητής του στίβου του Άρη και ήδη παλιοί αθλητές και φίλοι του, έχουν εκφράσει την οδύνη τους για το συγκλονιστικό γεγονός! 

“Δυστυχώς ένα από τα θύματα του εκτροχιασμού του τρένου ήταν κι ένας παλιός συναθλητής μας. Ο Δημήτρης Μικρόπουλος δεν είναι πια μαζί μας. Καλό ταξίδι Δημήτρη” γράφει ο Χρήστος Αδαμίδης.

Όπως αναφέρει η Μαρία Παπαδημητρίου:

«Καλό ταξίδι στον αγαπητό ιατρό, συνάδελφο Δημοτικό Σύμβουλο και συνεργάτη μας στην Επιτροπη Τουρισμού του Δημου Κασσάνδρας, Δημήτριο Μικρόπουλο που έφυγε ξαφνικά απο κοντά μας ταξιδευοντας με το μοιραίο τρένο που εκτροχιάστηκε χτες. Τα λόγια ειναι φτωχά για να εκφράσουν την οδυνη μας. Ο Δημητρης υπήρξε λαμπρός επιστήμων, εξαιρετικός συναδελφος στην αυτοδιοίκηση και τρυφερός ανθρωπος πάντα διπλα στην αναγκη του Ανθρωπου. Λυπαμαι. Λυπαμαι πολύ. Και θα θυμαμαι οποτε του τηλεφωνουσα για τα θεματα μας που ελεγε : Ελα Μαρια μου. Αυτο το «μου» ρε συ Δημητρη ηταν τοσο οικειο,τοσο καθησυχαστικό,τοσο υποστηρικτικό και τρυφερο απο εκεινα που δυσκολα βρισκεις στο χώρο της Αυτοδιοικησης…», έγραψε η κ. Παπαδημητρίου.

To Top