ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Στόχος να πρωταγωνιστήσουμε σε όλες τις κατηγορίες την επόμενη σεζόν”

Το τμήμα κολύμβησης έκανε εξαιρετική πορεία στα προαγωνιστικά φέτος αφού ο Άρης αναδείχθηκε πολυνίκης σύλλογος στην κεντροδυτική Μακεδονία.

Οι υπεύθυνοι του τμήματος, κ.κ. Τάσος Αναστασιάδης και Κυριάκος Κεχαγιάς τόνισαν ότι, παρότι αγωνιστικά η χρονιά δεν έχει κλείσει ακόμη, είναι εξαιρετικά ικανοποιημένοι από την πορεία του τμήματος και αναμένουν νέες επιτυχίες, αρχής γενομένης από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων και Εφήβων/ Νεανίδων που θα διεξαχθεί στο Βόλο από τις 14 ως τις 17 Ιουλίου. “Στόχος μας την επόμενη χρονιά ο ΑΡΗΣ να πρωταγωνιστήσει σε όλες τις κατηγορίες και να διεκδικήσει μία καλή θέση στην κατηγορία OPEN, όπου γίνεται σοβαρή δουλειά αλλά χρειάζεται ακόμη χρόνος για να έχουμε την παρουσία που θέλουμε”, τόνισαν.

Ο γενικός γραμματέας του Δ.Σ. του Α.Σ.ΑΡΗΣ, κ. Τάσος Οικονόμου, ο οποίος παρέλαβε την τιμητική πλακέτα για λογαριασμό του τμήματος χαντμπολ, τόνισε ότι φέτος η προσπάθεια του τμήματος ήταν μεγάλη και έχασε την άνοδο στην κατηγορία για μόλις έναν πόντο στα μπαράζ. “Στόχος του χρόνου είναι να επιτύχουμε την άνοδο αλλά και να ενισχύσουμε περισσότερο τις ακαδημίες χαντμπολ”, είπε.

To Top